B450M S2H anakarta RGB fan bağlamak

Meyd10

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Corsair Spec Delta RGB kasaya sahibim. Fakat öndeki 3 RGB fan kasa içindeki kontrolcüden değişiyor. Anakartım B450M S2H. Gigabyte Fusion ile renklendirmek istiyorum. Anakartta nereye ve hangi pin ile kabloyu takmam gerek?

CPU_LED bölümü var, oraya takacaksın. Ama şunu belirtmek isterim. Sadece 7 renk ile sınırlandırılmış. Bu yüzden çok bir şey bekleme.

Sosyal'de farklı bir konuda aynı kasa ve anakartın kullanıldığını gördüm. Yalnızca 7 renk destekliyormuş fakat öndeki fanlar renk değişiyormuş. Eğer renk değişiyorsa o da olur problem yok. Zaten masaya rgbled takmayı düşünüyorum onunla beraber tek renk olsa olur.

@Meyd10 Kasada bulunan kontrolcüleden farkı kalmayacağı için takmak mantıklı değil, Gıgabyte oraya bir tane ARGB girişi koysaymış tadından yenmezmiş.
Yok hocam yanlış anladınız Modlar sorun değil. Kasanın içini açıp değişmek zor. Yazılımdan 7 renk ayarlarım yani onu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…