B450M S2H anakartta BlackShark V2 vs HyperX Cloud 2

Apex Tai

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar gördüğünüz gibi B450M S2H anakartına sahibim ve kulaklık arayışındayım. Sizce bu iki model arasından hangisini tercih etmem daha doğru olur?
HyperX Cloud 2 modelinin HP ve Kingston modeli arasında ciddi bir fark varsa diye sormak istedim çünkü fiyatı çok uygun geldi.
BlackShark v2X modelini ise anakartımla düz olarak kullanırken tam verim alamam diye şüpheye düştüm.
Veyahut Arctis Nova 1 modelide dikkatimi çekti. Hangisi önerirsiniz?

Son düzenleme:
V2 mi v2X mi? Cloud 2 en iyisi şu an. Çok fark yok HP ve Kingston modelinde malzeme kalitesi farkı var diye biliyorum.

Başlıkta V2 yazıyorda. V2X o fiyata değmez Nova 1 de. Cloud 2 daha F/P.

Ha evet başlıkta sorun olmuş kusra bakmayın. Yani Cloud 2 bu fiyata makul diyorsunuz anladığım kadarıyla. Abartı vs diyorlardı bu forumda birkaç konuda. Ses kartı olmasıda anakarttaki ses kartı eskiyse onun getireceği eksileri götürür değil mi?

Ha evet başlıkta sorun olmuş kusra bakmayın. Yani Cloud 2 bu fiyata makul diyorsunuz anladığım kadarıyla. Abartı vs diyorlardı bu forumda birkaç konuda. Ses kartı olmasıda anakarttaki ses kartı eskiyse onun getireceği eksileri götürür değil mi?

Evet götürür. Abartılıyor denilmesi eskiden fiyatı çok değmezdi. Şu an fiyatı iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı