TREnesGamer Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 69 7 Haziran 2020 #1 Anakart: Gigabyte B450M S2H. Benim monitörümde HDMI girişi yok. Yalnız VGA girişi var ama benim alacağım ekran kartında VGA girişi yok. Bu yüzden bu anakarttaki VGA girişine monitörü taksam görüntü gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Anakart: Gigabyte B450M S2H. Benim monitörümde HDMI girişi yok. Yalnız VGA girişi var ama benim alacağım ekran kartında VGA girişi yok. Bu yüzden bu anakarttaki VGA girişine monitörü taksam görüntü gelir mi?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 9 Haziran 2020 #11 Qloth dedi: Bios guncel F50 sürümü olarak geldi. Ama nesil olayını anlamadım hocam o nedir Genişletmek için tıkla... Anakart kutusu üzerinde "Ryzen 3000 Desktop" gibi bir ifade olması lazım. Sende kaç yazıyor orada? Artı 0 Eksi
Qloth dedi: Bios guncel F50 sürümü olarak geldi. Ama nesil olayını anlamadım hocam o nedir Genişletmek için tıkla... Anakart kutusu üzerinde "Ryzen 3000 Desktop" gibi bir ifade olması lazım. Sende kaç yazıyor orada?
Q Qloth Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 9 Haziran 2020 #12 Şuan işteyim ama şu linkten anlayamaz mıyız en kotu eve gidince resmini çekerim anakart Resimleri bunlar. Son düzenleme: 9 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Şuan işteyim ama şu linkten anlayamaz mıyız en kotu eve gidince resmini çekerim anakart Resimleri bunlar.