B450M S2H BIOS güncellenmiyor

MuratBozkurt

Picopat
Daha fazla  
Gigabyte B450M S2H modelini kullanıyorum. Gigabyte.comdan gerekli son sürüm BIOS'u indiriyorum. Exe uzantılı olana tıkladığımda bir hatayla karşılaşıyorum. Hata sol üstte :( (WinRAR'ım güncel)

1613467130365.png

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS exe üzerinden kurulmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve bir sorununuz yoksa Beta BIOS kurmanızı önermem. Yakında tam sürüm BIOS gelince yaparsınız. Beta BIOS sürümleri belli sorunlar içerebiliyor.

tamam teşekkür ederim :) tamamen benim aptallığım
Öyle demeyelim de tecrübesizlik daha doğru ifade olur. Ben de anakartın kendi uygulamasından BIOS güncellemek istedim ama %100'de takılı kaldı. Uzun bekleme sonucunda yeniden başlatmak zorunda kaldım sistemi. Neticesinde sistem açılmadı. BIOS pilini sök-tak işlemi sonrası sistem düzelince @VGAMonitorluAdam arkadaşımızın da dediği gibi Q-Flash ile BIOS üzerinden güncellemeyi sağlıklı bir şekilde tamamladım. Yani kısacası deneme yanılma ile tecrübe kazanıyorsun. 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı