MuratBozkurt Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Gigabyte B450M S2H modelini kullanıyorum. Gigabyte.comdan gerekli son sürüm BIOS'u indiriyorum. Exe uzantılı olana tıkladığımda bir hatayla karşılaşıyorum. Hata sol üstte (WinRAR'ım güncel) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Gigabyte B450M S2H modelini kullanıyorum. Gigabyte.comdan gerekli son sürüm BIOS'u indiriyorum. Exe uzantılı olana tıkladığımda bir hatayla karşılaşıyorum. Hata sol üstte (WinRAR'ım güncel)
KS KS MuratBozkurt Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #11 Pekala deniyorum Bir soru daha chipsetleri biosu güncelledikten sonra mı güncelleyeceğim? o atmam gereken dosyanın uzantısı nedir acaba Grkn00 dedi: Flash belleğe atıp deneyin büyük ihtimal sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Flasha attım tıkladığımda photoshop açılıyor Son düzenleme: 16 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Pekala deniyorum Bir soru daha chipsetleri biosu güncelledikten sonra mı güncelleyeceğim? o atmam gereken dosyanın uzantısı nedir acaba Grkn00 dedi: Flash belleğe atıp deneyin büyük ihtimal sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Flasha attım tıkladığımda photoshop açılıyor