affan gunes Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #11 68515 dedi: Ryzen sistemlerde BIOS önemlidir bana kalırsa güncelle derim. Genişletmek için tıkla... Direkt son dürümü indirsem sorun olur mu bir bilgin var mı? By.Scout dedi: Tarattırdıktan sonra sonucu bildir! Genişletmek için tıkla... Virüs çıkmadı zaten yeni format atmıştım aynı sorun yüzünden.
68515 dedi: Ryzen sistemlerde BIOS önemlidir bana kalırsa güncelle derim. Genişletmek için tıkla... Direkt son dürümü indirsem sorun olur mu bir bilgin var mı? By.Scout dedi: Tarattırdıktan sonra sonucu bildir! Genişletmek için tıkla... Virüs çıkmadı zaten yeni format atmıştım aynı sorun yüzünden.
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 4 Şubat 2022 #12 affan gunes dedi: Direkt son dürümü indirsem sorun olur mu bir bilgin var mı? Virüs çıkmadı zaten yeni format atmıştım aynı sorun yüzünden. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS güncelle madem o kadar çok istiyorsun lakin elektrik kesintisi olmamasına dikkat et yoksa anakart çöp olacaktır. Son düzenleme: 4 Şubat 2022
affan gunes dedi: Direkt son dürümü indirsem sorun olur mu bir bilgin var mı? Virüs çıkmadı zaten yeni format atmıştım aynı sorun yüzünden. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS güncelle madem o kadar çok istiyorsun lakin elektrik kesintisi olmamasına dikkat et yoksa anakart çöp olacaktır.
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 4 Şubat 2022 #13 affan gunes dedi: Direkt son dürümü indirsem sorun olur mu bir bilgin var mı? Virüs çıkmadı zaten yeni format atmıştım aynı sorun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Son sürümü direkt olarak kurabilirsin sıkıntı olmaz
affan gunes dedi: Direkt son dürümü indirsem sorun olur mu bir bilgin var mı? Virüs çıkmadı zaten yeni format atmıştım aynı sorun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Son sürümü direkt olarak kurabilirsin sıkıntı olmaz