B450M S2H F50 BIOS güncellemesi için izlenmesi gereken yol

Sametkılıc28

Kilopat
Daha fazla  
Bundan 1-2 hafta önce konular açarak sizlerden bilgisayar bileşenleriyle ilgili bilgiler almıştım öncelikle hepinize teşekkürler. Bilgisayarımı topladım anakart olarak B450M S2H hem fiyat hem uyululuk olarak iyiydi benim için, gezinirken BIOS güncellemelerine takıldı gözüm okuduğum kadarıyla önemliymiş daha önce hiç yapmadım. Recep Baltaş'ın videosunu izledim anakartım Gigabyte olduğu için fat 32 Bit dosya sistemiyle formatlamam gerekiyormuş vs. az çok anladım olayı fakat Gigabyte'nin sitesinde 2 güncelleme mevcut ve her birinin altına uyarıya benzer kırmızı yazıyla anlamadığım şeyler yazılmış :) Benim sürümüm F41 şimdi izlemem gereken yol önce F42F'i yükleyip sonra mı F50'yi yüklemek yoksa direk yüklesem bir sorun yaşar mıyım?

Site linki: B450M S2H | Anakart | GIGABYTE

Yine verdiğim linkin altında chipset, lan gibi başlıklar var onlar da güncelleme gerektiriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt F50'ye yükleyin. Chipset driverını yüklemekte de fayda var.
Teşekkürler biosu güncelledim problem olmadı. Chipset güncellemesi aynı şekilde performansı etkiler mi ?
Teşekkürler biosu güncelledim problem olmadı. Chipset güncellemesi aynı şekilde performansı etkiler mi ?
Soru sordum ama gerek kalmadı onuda indirdim diğerlerini de indirdim kuruyorum konu kapanabilir teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı