B450M S2H hangi RAM takılmalı?

shany_7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar toplayacağım ve RAM'ını ne yapmam konusunda karar veremedim. Ama anakartla uyumlu olması gerektiğini duyunca ve benim de bilgim olmayınca burada konu açmaya karar verdim. Benim alacağım ekran kartı GT 1030 GDDR5 ve RAM'da DDR4 olduğu için bir sorun çıkar mı onu da yazarsanız sevinirim. Alacağım RAM ekran kartı ve anakartın hepsinin linkini aşağı bıraktım:

işlemci anakartla uyumlu

O ikisi alakasız şeyler. Ekran kartındaki GDDR5 ekran kartının VRAM'i. RAM ile alakası yok.
teşşekür ederim
Bütçeniz nedir?
bütçem 6 bin lira ve donanımların hepsini buldum
ve b450m anakartına kingston 224 gb ssd uyumlu mudur

GT 1030'a o parayı vermenize gerek yok.2.el garantili bulun. 700 civarı bulursunuz.

Bir şey daha sorucam b450m bu kasaya sığarmı
GT 1030'a o parayı vermenize gerek yok.2.el garantili bulun. 700 civarı bulursunuz.
2.el gtx 1050 ti buldum 1500 lira ve oturduğum şehirde

Güvenilir ise alın derim.O kasa yerine bu daha iyi olur Dark Raider Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasa olarak bu.Güç kaynağı için https://www.hepsiburada.com/fsp-per...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.13.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…