B450M S2H için M.2 SSD önerisi

Bütçe
0

FatZEUS

Decapat
Daha fazla  
Anakart
GigaByte B450M S2H
Merhaba, arkadaşlar B450M S2H için M.2 SSD almayı planlıyorum. Sizce bu ürün satın alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında farklı ürün önerir misiniz? Ürünü vatandan alma sebebim direkt olarak beklemeden satın alabilmek adına.

Vatan Bilgisayar'dan ürün alırken eğer indirimde değilse diğer Online sitelere kıyasla 150-200TL fazlaya satılıyor. Bence başka bir mağazadan daha kaliteli bir markanın ürününü bu fiyata alabilirsiniz.

Attığınız linkteki SSD alınabilir. Bütçenizi niye 0 TL diye yazdınız?

Sadece ürün hakkında bilgi almak için yazdım ürünün fiyatı kadar bütçem mevcut.

Vatan Bilgisayar'dan ürün alırken eğer indirimde değilse diğer Online sitelere kıyasla 150-200TL fazlaya satılıyor. Bence başka bir mağazadan daha kaliteli bir markanın ürününü bu fiyata alabilirsiniz.

Aynı ürün İtopya'da 1703₺ idi. İncehesap'ta uygun fiyatlasıda var ama o siteye ürünler konusunda güvenemiyorum açıkçası.

Sadece ürün hakkında bilgi almak için yazdım ürünün fiyatı kadar bütçem mevcut.

Aynı ürün İtopya'da 1703₺ idi. İncehesap'ta uygun fiyatlasıda var ama o siteye ürünler konusunda güvenemiyorum açıkçası.

İncehesap'ta 1.550₺ mevcut ama bilemedim almak sorun yaşatır mı?

Dediğim gibi Vatan Bilgisayar'da indirim yapılmadığı sürece ürün almak paranın bir kısmını benim fikrimce çöpe atmak demektir. Diğer Online mağazalarda ürünler daha uygun. İncehesap da @metaphroz'un dediği gibi güvenilirdir, tercih edebilirsiniz.

Dediğim gibi Vatan Bilgisayar'da indirim yapılmadığı sürece ürün almak paranın bir kısmını benim fikrimce çöpe atmak demektir. Diğer Online mağazalarda ürünler daha uygun. İncehesap da @metaphroz'un dediği gibi güvenilirdir, tercih edebilirsiniz.

Kesinlikle. Vatan, Mediamarkt gibi firmalar gereksiz pahalılaştırıyor ürünleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı