Uyumlu. Kasa ATX anakartlar için değil. Maksimum anakart desteği ATX. Yani ATX altındaki anakartları da takabiliyorsunuz.
ITX, mATX ve ATX anakartları takabiliyorsunuz.
@Samed Karaca konuyu hortlatıyorum ama yardım ederseniz çok sevinirim. Bu kasayı ve hatta anakartı almayı planlıyorum ama anlamadığım bazı noktalar var. Gigabyte anakartta 1 tane sistem fanı girişi bulunmakta; kasadaki 3 fanı nasıl taktınız anakartınıza? Fanların hızını kontrol edebiliyor musunuz?
@Samed karaca konuyu hortlatıyorum ama yardım ederseniz çok sevinirim. Bu kasayı ve hatta anakartı almayı planlıyorum ama anlamadığım bazı noktalar var. Gigabyte anakartta 1 tane sistem fanı girişi bulunmakta; kasadaki 3 fanı nasıl taktınız anakartınıza? Fanların hızını kontrol edebiliyor musunuz?
Kasanın kendi kontrolcüsüne bağlanıyor o da SATA ile güç alıyor SYS fan kısmına egzoz fan takılacak hızlarını bilmiyorum ama RGB'sini kontrol edebiliyorsunuz kontrolcü kasanın içinde geliyor.
Kasanın kendi kontrolcüsüne bağlanıyor o da SATA ile güç alıyor SYS fan kısmına egzoz fan takılacak hızlarını bilmiyorum ama RGB'sini kontrol edebiliyorsunuz kontrolcü kasanın içinde geliyor.
Öndeki iki fanın 4 pin bağlantısı yapılmıyor mu o zaman? İncelemelerde ön fanlarda 4 pin kablosu bir de kontrolcüye bağlanan led kablosu var diye anladım ben ama