B450M S2H ile R3 2200G uyumlu mu?

Hocam RAM kısmında daha bilindik markalar seçsek daha iyi olur sanki. RAM'lerde Bildiğim kadarıyla RAM voltajları yüksek. Üzerindeki çipin üreticisi kaliteli değil.

Hocam XPG Gammix D30 alınır mı?

60 TL'lik yükseltme yapabilirim , Öneriniz varmıdır?
  • Crucial
  • G.Skill
  • Kingston
  • Team
  • XPG Bu markalardan seçmenizi öneririm. 1-2 link atayım biraz bekleyin.

Adata XPG özellikle yeni AMD sistemlerde aşırı güzel çalışıyor. 200 MHz farkına fazla takılmayın, 1 FPS bile fark göremezsiniz neredeyse. Adata almanızı öneririm.

XPG RAM'i bu siteden almanız daha iyi olabilir. Zaten stokta yokmuş İtopyada.

CL değeri çok yüksek. Bana RAM kısmına ayırdığınız bütçeyi söyleyebilir misiniz?

Zaten önerdim. . Alınır.
Hocam bunu alabilirim.
CL değeri çok yüksek. Bana RAM kısmına ayırdığınız bütçeyi söyleyebilir misiniz? @330856

Zaten önerdim. . Alınır.
SPD Hız: 2133MHz Yazıyor Hocam ama.

80₺ daha fiyatı indirmek istiyorsanız bu bellekler mantıklı. Patriot kalitesiz bir marka değildir.

Tamamdır. Rahatlıkla alabilirsiniz. 3000 MHz olanlarını kullanmıştım, kendisindende soğutmasından da memnun kaldım. Bilgisayarı topladıktan sonra BİOS menüsünden MHz'lerini arttırmayı unutmayın.
Bilmiyorum markayı tam olarak lakin sevmeyenlerini de gördüğüm için sağlama alsın istedim arkadaş.
Hocam RAM kısmında daha bilindik markalar seçsek daha iyi olur sanki. RAM'lerde Bildiğim kadarıyla RAM voltajları yüksek. Üzerindeki çipin üreticisi kaliteli değil.
Burada dediğim gibi kulağıma böyle duyumlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…