maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #11 Mactavishgg dedi: Sence 3600 mü yoksa 2600X mi daha uygun olur? Genişletmek için tıkla... 3600 tabii ki ama kule soğutucu alın ısınıyor.
Mactavishgg dedi: Sence 3600 mü yoksa 2600X mi daha uygun olur? Genişletmek için tıkla... 3600 tabii ki ama kule soğutucu alın ısınıyor.
Mactavishgg Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #12 TheKill dedi: Kesinlikle çok güçlü işlemci 3600 al. Bir de kule tipi aldın mı tamamdır. Genişletmek için tıkla... Kule tipine şimdilik param kalmadı stok olarak OC yapmadan para biriktirip yaparım artık. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
TheKill dedi: Kesinlikle çok güçlü işlemci 3600 al. Bir de kule tipi aldın mı tamamdır. Genişletmek için tıkla... Kule tipine şimdilik param kalmadı stok olarak OC yapmadan para biriktirip yaparım artık. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 3 Temmuz 2021 #13 Mactavishgg dedi: Kule tipine şimdilik param kalmadı stok olarak OC yapmadan para biriktirip yaparım artık. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynen onu da zamanla alırsın bende daha almadım 7 aydır stok ile kullanıyorum belki bu ay alırım.
Mactavishgg dedi: Kule tipine şimdilik param kalmadı stok olarak OC yapmadan para biriktirip yaparım artık. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynen onu da zamanla alırsın bende daha almadım 7 aydır stok ile kullanıyorum belki bu ay alırım.