B450M S2H internet bağlantısı gözükmüyor

Kaannayy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, düne kadar internet kullanabilirken bir anda internet gitti. Kabloyla bağlıyorum, bilgisayarımı nasıl düzeltebilirim? Ağ bağdaştırıcılarımda da gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 1620824144223280869713411297786.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 59
  • 16208242095252803508850784101826.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 71
Kodları ayrı ayrı girip enter yapın işe yaramaz ise şimdiki kodları da ayrı ayrı girip enter yapın ve yeniden başlatın.

ipconfig /release
ipconfig /renew

İlk verdiğim kodları ve son verdiğim kodları tek tek girip bilgisayarı yeniden başlattınız ama olmadı?

Anakart yanında gelen CD içinde veya anakart sayfasından ağ sürücüsünü bulup yükleyin.

İlk verdiğim kodları ve son verdiğim kodları tek tek girip bilgisayarı yeniden başlattınız ama olmadı?

Anakart yanında gelen CD içinde veya anakart sayfasından ağ sürücüsünü bulup yükleyin.
Sadece son attığını yapmıştım tekrar deneyeyim

Olmaz ise anakart ismini ve modelini yazın ki uygun sürücü için arama yapalım.
Son iki verisign komuta
bu işlem için izin verilen durumda hiçbir adaptör olmadığından işlem başarısız oldu
Dedi ve maalesef gene olmadi aynı

Adaptör yok dediyse donanımsal sıkıntı var demektir? Anakart Ethernet kartı, kablo ve modem ile ilgili sıkıntı var.

Adaptör yok dediyse donanımsal sıkıntı var demektir? Anakart Ethernet kartı, kablo ve modem ile ilgili sıkıntı var.
Kabloyu degistirdim 3 defa ethernet kartında sıkıntı olp olmadigini nasil anlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…