B450M S2H M.2 NVMe SSD önerisi

tek258

Hectopat
Anakartım B450M S2H. Öncelikle anakartıma M.2 NVMe SSD takılabilir mı? Takılıyorsa hangi M.2 NVMe SSD'yi almalıyım?
Aklımda Corsair MP300 120GB var. Okuma ve yazma hızları iyi gibi. Bir de alınca temiz kurulum yapmam gerekir mi yoksa direkt tak çalıştır mı?
Bütçem 350TL ama 500TL'ye kadar aşabilirim. Önerilerinizi bekliyorum ama lütfen Adata önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında bir adet M.2 yuvası var takabilirsin. Neden Adata önermeyin dedin? Bende yakın zamanda 1 TB alacağım konuyu takipteyim. Bildiğim kadarıyla bu işi Samsung iyi yapıyor en çok önerilen de o. 970 Evo Plus modelini öneriyorlar.

Anakartında bir adet M.2 yuvası var takabilirsin. Neden Adata önermeyin dedin? Bende yakın zamanda 1 TB alacağım konuyu takipteyim. Bildiğim kadarıyla bu işi Samsung iyi yapıyor en çok önerilen de o. 970 Evo Plus modelini öneriyorlar.
Adata nın ssd si var bende 5mb yazıyor
  • Anakartınız M.2 destekliyor.
  • Piyasadaki bütün 2242/2260/2280 SSD'ler takılabilir.
  • Alınca temiz kurulam gerek yok. Disn Yöneticisi altından GPT > NTFS > Harf Ata yapmanız yeterli. Açınca zaten karşınıza pencere çıkacak.
Ben Corsair MP510 kullanıyorum. Black Friday’de 480 GB modelini 500 liraya almıştım
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı