Merteys Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 243 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar B450M S2H almayı düşünüyorum. mATX olanı mı yoksa ATX olanı mı seçeyim? Karar veremedim, farkları nelerdir?
Arkadaşlar B450M S2H almayı düşünüyorum. mATX olanı mı yoksa ATX olanı mı seçeyim? Karar veremedim, farkları nelerdir?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 8 Şubat 2021 #2 B450M S2H ATX olanı mı var?
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 8 Şubat 2021 #3 Merteys dedi: Arkadaşlar B450M S2H almayı düşünüyorum. mATX olanı mı yoksa ATX olanı mı seçeyim? Karar veremedim, farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Anakartları bilmiyorum ama mATX ve ATX farkı boyuttur. mATX'ler mini sürümdür. Daha küçüktür. Kasanıza göre seçim yapabilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam ATX seçerdim. Sonra RAM'ler soğutmaya değer mi diye kara kara düşünürsünüz benim gibi.
Merteys dedi: Arkadaşlar B450M S2H almayı düşünüyorum. mATX olanı mı yoksa ATX olanı mı seçeyim? Karar veremedim, farkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Anakartları bilmiyorum ama mATX ve ATX farkı boyuttur. mATX'ler mini sürümdür. Daha küçüktür. Kasanıza göre seçim yapabilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam ATX seçerdim. Sonra RAM'ler soğutmaya değer mi diye kara kara düşünürsünüz benim gibi.