B450M S2H, R3 3300X ve 5600 XT sistem nasıl?

eray ozozen

Hectopat
Sistem aldım. Değerlendirmesini yapar mısınız?

İşlemci: Ryzen 3 3300X
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM: Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram - incehesap.com
Ekran kartı: XFX RX 5600 XT
SSD: James Donkey 240GB
Kasa ve PSU: Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

PSU Frisby, biliyorum kötü. Elime gecen fırsatta degistireceğim ve İncehesap'ta Gaming gecesinden ilerleyen zamanlarda SSD eklemesi yapmayı düşünüyorum. Onun dışında sistem bu haliyle 5250 TL. Bütün parçalar sıfır.

SSD'yi değiştirmekte fayda var.

Sistemin hazır halinin linki varmı.

XFX, JD ve Frisby.. Olabilecek en kötü seçimleri yapmışsınız. Bence yol yakınken iade edin daha güvenilir modeller ile toplayın elinizde kalmasın ya da sıcaklıktan, arızadan vs. üzmesin sistem.

XFX Thic 2 modelse eğer Hot Spot sıcaklığında 30 dereceye yakın fark var Sapphire, Rog gibi modellere kıyasla. GPU sıcaklığı farkı ve fanların deli gibi dönmesi de ayrı bir konu.

James Donkey diskler için yorum bile yapmıyorum forumda başlıkları aratırsanız ne olduklarını anlarsınız.

Kasa ve PSU malum marka zaten...

Son düzenleme:
Hocam SSD problem çıkarabilir. PSU için zaten mecburen almışsınız. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İnşallah hata için konu açamazsınız.

PSU ve Ekran kartının sorun çıkarma ihtimali oldukça yüksek. 2 hafta içinde koşulsuz iade hakkınız var. Açıkcası sistemdeki parçalar pek sağlam değil. İyi Forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…