Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 21 Şubat 2022 #1 Anakart Gigabyte B450M S2H İşlemci AMD Ryzen 3 1200 Merhabalar, sistemime her ne kadar Gigabyte'ın kendi sitesinden Realtek driverını indirsem dahi Realtek'i bir türlü çalıştıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, sistemime her ne kadar Gigabyte'ın kendi sitesinden Realtek driverını indirsem dahi Realtek'i bir türlü çalıştıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler şimdiden.
Çözüm Yener K. 21 Şubat 2022 Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR
Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #2 Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR Artı 1 Eksi Çözüm
Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR
KS KS Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 21 Şubat 2022 #3 Yener K. dedi: Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control al - Microsoft Store TR-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Maalesef indiremiyorum hata veriyor. Yener K. dedi: Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control al - Microsoft Store TR-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorunu çözdüm, PC'yi resetleyip tekrar deneyince yükleyebildim şu anda çalışıyor. Çok sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control al - Microsoft Store TR-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Maalesef indiremiyorum hata veriyor. Yener K. dedi: Realtek Audio Control de yüklediniz mi? "Realtek Audio Control al - Microsoft Store TR-TR" Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorunu çözdüm, PC'yi resetleyip tekrar deneyince yükleyebildim şu anda çalışıyor. Çok sağ olun.