B450M S2H RGB Fusion ile sadece tek renk ayarlanabiliyor

berkayvirtue

Kilopat
Daha fazla  
Corsair Spec Delta kasamın RGB kablosunu anakartın LED_CPU kısmına taktım, fakat RGB Fusion programında sadece 8 renk ayarlayabiliyorum, başka hiçbir şey ayarlayamıyorum. Gördüğünüz gibi sadece ' Static ' bölümü yer alıyor. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 92
Yanlış bir şey yok. B450M S2H model anakartta RGB FUSION'da efekt olarak sadece Static var. Kendim de kullandım denedim.
İstediğin 7 tane rengi seçme var, efekt olarak ise sadece Static var.

Çünkü kullanılan fan uyumsuz. Uyumlu sistemler ile kullanınca modlar çıkıyor.
Maalesef öyle değil.

Son düzenleme:
Yanlış bir şey yok. B450M S2H model anakartta RGB FUSION'da efekt olarak sadece Static var. Kendim de kullandım denedim.
İstediğin 7 tane rengi seçme var, efekt olarak ise sadece Static var.

Maalesef öyle değil.
Hayır modlar kullanılabiliyor sadece uyumlu olanlar ile.

Hayır modlar kullanılabiliyor sadece uyumlu olanlar ile.
Öyle bir şey yok dediğim gibi. "Uyumlu olan" fanlar hangisiymiş göster bana bakalım.
4 pinli RGB'de data yoktur ki? Nasıl anlasın takılan şeyin hangisinin uyumlu olup olmadığını?

Maalesef yanlış.

Öyle bir şey yok dediğim gibi. "Uyumlu olan" fanlar hangisiymiş göster bana bakalım.
4 pinli RGB'de data yoktur ki? Nasıl anlasın takılan şeyin hangisinin uyumlu olup olmadığını?

Maalesef yanlış.

Spec Delta ile Color Cycle(Renk Döngüsü) kullanabiliyorum bunu yapabilen diğer benzeri modları bence kullanabilir. Bazı uyumlu cihazların listesini daha önce gördüm ancak bu 4 pin 3 pin olayını bilmiyorum.

Hocam aynı anakart bende var ben bırakın 8 rengi hiç bir ayar yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…