B450M S2H RGB LED takmak

GeriBas

Centipat
Merhaba, B450M S2H anakartim var ve ben monitörümün arkasına LED döşemek istiyorum veya başka bir şey RGB olarak ve monitörümün renklerini LED'lere vermek istiyorum. Mesela film izlerken bir orman gibi bir yerde arkaya yeşil ışık falan versin veya çilek gözükürken monitörde arkaya duvara kırmızı ışık versin istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim? Pek fazla param yok bu arada teşekkür ederim zamaninizi ayırdığınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta LED CPU girişi var. 7 renk destekliyor. Biz en iyisi yardım isteyelim. @Mithat Berhan hocam.

Merhaba, B450M S2H anakartim var ve ben monitörümün arkasına LED döşemek istiyorum veya başka bir şey RGB olarak ve monitörümün renklerini LED'lere vermek istiyorum. Mesela film izlerken bir orman gibi bir yerde arkaya yeşil ışık falan versin veya çilek gözükürken monitörde arkaya duvara kırmızı ışık versin istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim? Pek fazla param yok bu arada teşekkür ederim zamaninizi ayırdığınız için.

Bunun için kesenin ağzını açman gerek.

Monitörde ki görüntüyü dışarı yansıtmak için;
*Philips Hue (min 1000)
* ASUS ROG Aura terminal (650)
* Corsair iCUE LS100 (1000)
*Nzxt Hue 2 Ambient V2 (1200)
*Arduino ambilight (350)

Ayrıca anakartına LED falan takman bir şeyi değiştirmez. Yukarıdakiler sallamış.

Ayrıca anakartına LED falan takman bir şeyi değiştirmez. Yukarıdakiler sallamış.
Neyi sallamışız acaba söyler misin?

Anakartların kendine özel dijital yazılımları ile ayarlamak aslında mümkün. ARGB olsa aslında çok daha iyisini de yapabilir. Ama alakasız tarafını göremiyorum.

Neyi sallamışız acaba söyler misin?

Anakartların kendine özel dijital yazılımları ile ayarlamak aslında mümkün. ARGB olsa aslında çok daha iyisini de yapabilir. Ama alakasız tarafını göremiyorum.
Siz yukarıdaki arkadaşın isteğini anlamamışsınız sanırım. İsmini yazdığım cihazları youtube'tan açıp izlersen olayı çözersin👍

Kaldı ki kasanın içinden monitöre led şerit mi çeksin adam/çocuk..

Arkadaş o kadar pahalı cihazlar istemiyor diye bildiğimden bunları söylüyorum ben de.
Yoksa Corsair iCUE Ambiance Light modelleri çok güzel mesela.

Ayrıca dış mekan LED'i de anakarta takılabiliyor.
@FantastikTürk masa etrafına LED çekmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı