tahayusuf23 Hectopat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 549 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar RAM'lerime o.c yapmak istiyorum. Sahip olduğum RAM'lere o.c hakkında herhangi bir yardımcı metin yok. Nasıl yapabilirim? Anakart: B450M S2H. RAM Team t-Force TUF alliance 8x2 3200 MHz CL 16. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Arkadaşlar RAM'lerime o.c yapmak istiyorum. Sahip olduğum RAM'lere o.c hakkında herhangi bir yardımcı metin yok. Nasıl yapabilirim? Anakart: B450M S2H. RAM Team t-Force TUF alliance 8x2 3200 MHz CL 16.
XANPP Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 316 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #2 tahayusuf23 dedi: Arkadaşlar RAM'lerime o.c yapmak istiyorum. Sahip olduğum RAM'lere o.c hakkında herhangi bir yardımcı metin yok. Nasıl yapabilirim? Anakart: B450M S2H. RAM Team t-Force TUF alliance 8x2 3200 MHz CL 16. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoları inceleyebilirsiniz. GİGABYTE B450M S2H anakarta overclock nasıl yapılır? Arkadaşlar Gigabyte B450M S2H (OC) anakarta nasıl OC yapılır? www.technopat.net Buradaki konuda @Silinen üye cevabınıda inceleyebilirsi (işlemciye yapmak isterseniz tabii)
tahayusuf23 dedi: Arkadaşlar RAM'lerime o.c yapmak istiyorum. Sahip olduğum RAM'lere o.c hakkında herhangi bir yardımcı metin yok. Nasıl yapabilirim? Anakart: B450M S2H. RAM Team t-Force TUF alliance 8x2 3200 MHz CL 16. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoları inceleyebilirsiniz. GİGABYTE B450M S2H anakarta overclock nasıl yapılır? Arkadaşlar Gigabyte B450M S2H (OC) anakarta nasıl OC yapılır? www.technopat.net Buradaki konuda @Silinen üye cevabınıda inceleyebilirsi (işlemciye yapmak isterseniz tabii)