Arkadaşlar, B450M S2H sistemim var. 3 hafta önce PSU bozulduğu için yeni sıfır PSU aldım 2.5K'ya ve taktım. Düne kadar kullanıyordum, sorun yoktu fakat dün sabah power tuşuna basınca açılmadı sistem. Bütün yöntemleri denedim, en son Clear CMOS yapınca BIOS'a kavuşabildim. Fakat BIOS'a kavuşabilsem de BIOS'ta bir değişiklik yapsam da yapmasam da PC'yi kullanıp kapattıktan sonra hiçbir türlü açılmıyordu. İlla her seferinde Clear CMOS yapmam gerekiyordu. 3-4 kere böyle açtım fakat dün akşamdan beri sistemi açamıyorum. BIOS brick mi oldu yoksa fiziksel zarar mı gördü? Yoksa anakartta güç ile ilgili ekstra bir problem mi var, anlamadım. Bir de sistem power butonundan değil, illa prizden çekmem lazım öyle kapanıyor. Klavyede ise ışık yok. Anakartta problem olsa 2-3 hafta çalışmazdı herhalde. 2.5K da PSU aldım, öyle ortada kaldım. Para da yok, yeni anakart alayım şaşırdım. Sorun brick ise CH341A programlayıcı kurtarabilirsin diyorlar, fakat o da 1.8V adaptör ile 550-600 TL'yi buluyor. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.