apogoose Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar elimde GIGABYTE B450M S2H ve Cooler Master Masterliquid ML240L V2 var. Ben bu anakarta bu sıvı soğutmayı nasıl takabilirim RGB kontrolü bilgisayar üzerinden yapabilir miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Arkadaşlar elimde GIGABYTE B450M S2H ve Cooler Master Masterliquid ML240L V2 var. Ben bu anakarta bu sıvı soğutmayı nasıl takabilirim RGB kontrolü bilgisayar üzerinden yapabilir miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 25 Kasım 2020 #2 Anakart kitapçığında bu tarz detaylar yazar, o kitapçığa iyice bir göz atın. Çünkü anakarttan anakarta bu durum değişmekte.
Anakart kitapçığında bu tarz detaylar yazar, o kitapçığa iyice bir göz atın. Çünkü anakarttan anakarta bu durum değişmekte.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.649 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 @Tortue, yardım edebilir. Aynı anakart ile Cooler Master marka bir sıvı soğutucu kullanıyordu.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Kasım 2020 #4 Sıvı soğutmanın kutusundan kullanım kılavuzu çıktıysa ondan yardım alabilirsiniz. Çıkmadıysa bu linkten indirebilirsiniz: Manual - MasterLiquid ML240L V2 RGB.pdf on Egnyte File Manual - MasterLiquid ML240L V2 RGB.pdf shared using Egnyte coolermaster.egnyte.com Zaten Sosyal'den verilecek olan bilgiler de kullanım kılavuzundan pek farklı olmaz. apogoose dedi: RGB kontrolü bilgisayar üzerinden yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fanların RGB bağlantısını anakarta yaparsanız evet, kontrol edebilirsiniz.
Sıvı soğutmanın kutusundan kullanım kılavuzu çıktıysa ondan yardım alabilirsiniz. Çıkmadıysa bu linkten indirebilirsiniz: Manual - MasterLiquid ML240L V2 RGB.pdf on Egnyte File Manual - MasterLiquid ML240L V2 RGB.pdf shared using Egnyte coolermaster.egnyte.com Zaten Sosyal'den verilecek olan bilgiler de kullanım kılavuzundan pek farklı olmaz. apogoose dedi: RGB kontrolü bilgisayar üzerinden yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fanların RGB bağlantısını anakarta yaparsanız evet, kontrol edebilirsiniz.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #5 AM4 soket anakartin uzerinde geliyor, sivi sogutmadan cikmadi bende. Ben V2 olmayani kullaniyorum ayni marka ayni model. Aksam eve geceyim fotograf eklerim pompa baglanti kismini. Yardimci olurum baglaman konusunda. Sticker'da yüzüm gözüküyordu karaladım. Son düzenleme: 25 Kasım 2020
AM4 soket anakartin uzerinde geliyor, sivi sogutmadan cikmadi bende. Ben V2 olmayani kullaniyorum ayni marka ayni model. Aksam eve geceyim fotograf eklerim pompa baglanti kismini. Yardimci olurum baglaman konusunda. Sticker'da yüzüm gözüküyordu karaladım.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.094 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Kasım 2020 #6 Tortue dedi: AM4 soket anakartin uzerinde geliyor, sivi sogutmadan cikmadi bende. Ben V2 olmayani kullaniyorum ayni marka ayni model. Aksam eve geceyim fotograf eklerim pompa baglanti kismini. Yardimci olurum baglaman konusunda. Eki Görüntüle 751024Eki Görüntüle 751025 Sticker'da yüzüm gözüküyordu karaladım. Genişletmek için tıkla... Hocam, ne güzel nur yüzünü görürdük fena mı olurdu?
Tortue dedi: AM4 soket anakartin uzerinde geliyor, sivi sogutmadan cikmadi bende. Ben V2 olmayani kullaniyorum ayni marka ayni model. Aksam eve geceyim fotograf eklerim pompa baglanti kismini. Yardimci olurum baglaman konusunda. Eki Görüntüle 751024Eki Görüntüle 751025 Sticker'da yüzüm gözüküyordu karaladım. Genişletmek için tıkla... Hocam, ne güzel nur yüzünü görürdük fena mı olurdu?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #7 Ulunay dedi: Hocam, ne güzel nur yüzünü görürdük fena mı olurdu? Genişletmek için tıkla... Allah korusun, hiç sevmiyorum internette dolaşmasını.
Ulunay dedi: Hocam, ne güzel nur yüzünü görürdük fena mı olurdu? Genişletmek için tıkla... Allah korusun, hiç sevmiyorum internette dolaşmasını.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.094 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Kasım 2020 #8 Tortue dedi: Allah korusun, hiç sevmiyorum internette dolaşmasını. Genişletmek için tıkla... İnternet aleminde tek fotoğrafınız bile yoktur diye düşünüyorum çünkü aynısını yapıyorum.
Tortue dedi: Allah korusun, hiç sevmiyorum internette dolaşmasını. Genişletmek için tıkla... İnternet aleminde tek fotoğrafınız bile yoktur diye düşünüyorum çünkü aynısını yapıyorum.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Kasım 2020 #9 Ulunay dedi: İnternet aleminde tek fotoğrafınız bile yoktur diye düşünüyorum çünkü aynısını yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, kendi adıma hesap bile yok. Sadece internet sitemde adım var. @apogoose dostum görselleri yükledim, takıldığın nokta olursa yardımcı olurum.
Ulunay dedi: İnternet aleminde tek fotoğrafınız bile yoktur diye düşünüyorum çünkü aynısını yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, kendi adıma hesap bile yok. Sadece internet sitemde adım var. @apogoose dostum görselleri yükledim, takıldığın nokta olursa yardımcı olurum.
apogoose Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #10 Tortue dedi: Evet, kendi adıma hesap bile yok. sadece internet sitemde adım var. @apogoose dostum görselleri yükledim, takıldığın nokta olursa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Takıldım direkt bilgisayar açılmıyor güç dahi gelmiyor, yarın bilgisayarcıya götüreceğim bakalım nolacak .
Tortue dedi: Evet, kendi adıma hesap bile yok. sadece internet sitemde adım var. @apogoose dostum görselleri yükledim, takıldığın nokta olursa yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Takıldım direkt bilgisayar açılmıyor güç dahi gelmiyor, yarın bilgisayarcıya götüreceğim bakalım nolacak .