B450M S2H T-Force RAM uyumu

Avantage

Centipat
İlk defa bilgisayar topluyorum. Bu anakartı aldım ve yanına da 2x8GB Bu RAM'den aldım. Acaba anakartımla uyumluluk sorunu çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz ama Ryzen sistemlerde 3000MHz altı RAM kullanımı performansı çok olumsuz etkiliyor. O RAM'in yerine 3000MHz bir RAM almanız daha iyi olacaktır. Veya XMP açarak RAM frekansınızı yükseltebilirsiniz. Kısacası sipariş ettiyseniz ellemeyin kalsın sorun yaratmaz. Uyumludur.

Çok teşekkürler cevaplarınız için. Anakartın desteklediği ram lar arasında bulunmuyordu o yüzden endişelendim. Yüreğime su serptiniz sağolun 😊
Sorun olmaz ama Ryzen sistemlerde 3000MHz altı RAM kullanımı performansı çok olumsuz etkiliyor. O RAM'in yerine 3000MHz bir RAM almanız daha iyi olacaktır. Veya XMP açarak RAM frekansınızı yükseltebilirsiniz. Kısacası sipariş ettiyseniz ellemeyin kalsın sorun yaratmaz. Uyumludur.
3000mhz ile arasında 250tl gibi bi fiyat farkı vardı ikiside 16gb olacaktı sonuçta bende bunu tercih ettim umarım üzmez

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı