ibrahimblgin Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar kasamda hiç fan yok, R5 3600 biraz ısınıyor, elime para geçince Snowman T6 Ultra almayı düşünüyorum ama ondan önce bana kasa egzoz için fan önerebilir misiniz? Bir de Gigabyte B450M S2H anakartta fan girişi kaç pin? Hangi fanlar uyar?
Arkadaşlar kasamda hiç fan yok, R5 3600 biraz ısınıyor, elime para geçince Snowman T6 Ultra almayı düşünüyorum ama ondan önce bana kasa egzoz için fan önerebilir misiniz? Bir de Gigabyte B450M S2H anakartta fan girişi kaç pin? Hangi fanlar uyar?
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 8 Temmuz 2021 #2 Anakart fan girişi 4 pin ama 3 pin olanları da kontrol edebiliyorsun(PWM olanları).
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 8 Temmuz 2021 #3 Aynı anakartı kullanıyoruz, fan girişleri 4 pinli. Bütçeniz ne kadar?
ibrahimblgin Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #4 Tekin Alakuş dedi: Aynı anakartı kullanıyoruz, fan girişleri 4 pinli. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 30-40TL.
Tekin Alakuş dedi: Aynı anakartı kullanıyoruz, fan girişleri 4 pinli. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 30-40TL.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 8 Temmuz 2021 #5 ibrahimblgin dedi: 30-40TL. Genişletmek için tıkla... Aerocool Force Siyah 120 mm Fan Aerocool Force Siyah 120 mm Fan fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
ibrahimblgin dedi: 30-40TL. Genişletmek için tıkla... Aerocool Force Siyah 120 mm Fan Aerocool Force Siyah 120 mm Fan fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
ibrahimblgin Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: Aerocool Force Siyah 120 mm Fan Aerocool Force Siyah 120 mm Fan fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kasa egzozu 8cm yazmayı unutmuşum.
Tekin Alakuş dedi: Aerocool Force Siyah 120 mm Fan Aerocool Force Siyah 120 mm Fan fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kasa egzozu 8cm yazmayı unutmuşum.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 8 Temmuz 2021 #7 ibrahimblgin dedi: Kasa egzozu 8cm yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Fazla para vermeye gerek yok: Hadron HD2501 8 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Hadron HD2501 8 cm Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
ibrahimblgin dedi: Kasa egzozu 8cm yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Fazla para vermeye gerek yok: Hadron HD2501 8 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Hadron HD2501 8 cm Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 8 Temmuz 2021 #8 ibrahimblgin dedi: Kasa egzozu 8cm yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... 8cm alacağınız fanın anakarta takılacağını sanmıyorum. Direkt PSU'ya takarsınız Molex ile.
ibrahimblgin dedi: Kasa egzozu 8cm yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... 8cm alacağınız fanın anakarta takılacağını sanmıyorum. Direkt PSU'ya takarsınız Molex ile.