B450M S2H V2 (Rev. Rev. 1.x) BIOS güncelleme

Ahmet3466

Decapat
Daha fazla  
Anakart modelim başlıkta da yazdığı gibi sürümüm F1 güncel sürüm F63D ben sıra ile mi güncelleyeceğim BIOS'u yoksa F1'den direkt F63D'ye geçebilir miyim?
Bazı yerlerde F63D'nin beta olduğunu ve F62'ye geçmemi öneriyorlar. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sistem açılırken F9 tuşuna basıp SYSTEM İNFORMATİON kısmına girin. BİOS sürümünüz hangisi ise tek tek bir üst kademeye çıkarak güncelleme yapın.

Q-Flash kullanacaksan bazı şartlar var:

Sürüm notlarına bakın. Şu sürümü kurmadan bunu kurmayın diye kırmızı renkte yazarlar. O sıralamaya göre yapın. Dosyaları USB belleğe atıp BIOS'tan qflash ile güncellersiniz. Basit iş zaten.

F1, F32, F40, F63d şeklinde kurulabilir sanırım.

Hocam sistem açılırken F9 tuşuna basıp System information kısmına girin. BIOS sürümünüz hangisi ise tek tek bir üst kademeye çıkarak güncelleme yapın.

Evet hocam ancak bazı forumlarda V2 anakart olduğu için direkt F62'ye güncelliyebilirsiniz diyor bir bilginiz var mı acaba?

Hocam attığınız anakart S2H benimki S2H ve olacak flas hazır.

Sürüm notlarına bakın. Şu sürümü kurmadan bunu kurmayın diye kırmızı renkte yazarlar. O sıralamaya göre yapın. Dosyaları USB belleğe atıp BIOS'tan qflash ile güncellersiniz. Basit iş zaten.

Sürüm notlarına yani kırmızı yazan yazılara anakartın web sitesinden mi bakıyroz hocam?

Hocam attığınız anakart S2H benimki S2H ve olacak flas hazır.
V2'si gözümden kaçmış. V2 olduğu için zaten diğer modellere göre daha yüksek sürümde geliyor stok olarak, direkt F60 seçeneğinden başlıyor ondan dolayı. Yani bi işlem yapmanıza gerek yok. F60, 61, 62, 63d sürümlerinden istediğinizi direkt olarak kurabilirsiniz.

F1, F32, F40, F63D şeklinde kurulabilir sanırım.

Hocam sanırım yanlış yere baktınız çünkü bende sırasıyla F1, F60, F61, F62, F63D olacak.

Yani şimdi F1'den direk olarak F62'ye geçebiliyorum değil mi peki F63D'yi önerir misiniz?

Hocam sanırım yanlış yere baktınız çünkü bende sırasıyla F1, F60, F61, F62, F63D olacak.

Yani şimdi F1'den direk olarak F62'ye geçebiliyorum değil mi peki F63D'yi önerir misiniz?
F40 sürümünün altında F40' a güncellenmeden önce F32 sürümünün kurulması söyleniyor. Ben yanlış sayfaya da bakmış olabilirim tabii bağlantı paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…