B450M S2H ve Corsair Vengeance Overclock hangi değerlerde olmalı?

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba başlıktaki parçalara sahibim ayrıca işlemcim de Ryzen 3 1200 AF 3.92GHz O.C yaptım.
RAM ler 3200MHz O.C yaptım fakat maksimum ne kadar çıkabilirim bilmiyorum bilen biri varsa söylerse güzel olur direkt o değerlere çekmek istiyorum kendim deneyerek bulurum fakat bozulur diye korkutmuyor değil.
Ayrıca işlemcim de maksimum ne kadar çıkabilir? bir keresinde 4 GHz denedim PC açılmadı voltaj +0.210 civarı bir şey verdim şuan ve 3.92 de çalışıyor daha çok arttırmak mümkün mü?

Corsair Vengeance RAM modeli genellikle fazla overclock yapmaya müsait değil. Her türlü stabilite sorunu yaşayabilirsiniz.

1- Thaiphoon Burner - Official Support Website RAM çiplerinizin modelini öğrenin.

2- DRAM Calculator for Ryzen (v1.7.3) Download bu program aracılığı ile bilgilerinizi girerek çıkan sonuçları BIOS üzerinden uygulayın.

BIOS CMOS reset yapmaya her türlü sorunu yaşamaya hazırsanız bu yolu izlemeniz gerek.

Corsair Vengeance RAM modeli genellikle fazla overclock yapmaya müsait değil. Her türlü stabilite sorunu yaşayabilirsiniz.

1- Thaiphoon Burner - Official Support Website RAM çiplerinizin modelini öğrenin.

2- DRAM Calculator for Ryzen (v1.7.3) Download bu program aracılığı ile bilgilerinizi girerek çıkan sonuçları BIOS üzerinden uygulayın.

BIOS CMOS reset yapmaya her türlü sorunu yaşamaya hazırsanız bu yolu izlemeniz gerek.
Reset gibi sorunları yaparımda parçalardan herhangi biri zarar görür mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı