3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 4 Eylül 2021 #21 Pienia dedi: Bir ayar testte patlıyorsa stabil değildir. Şimdi hata almazsın sonra alırsın. Çok zorlaması onun amacı zaten. Çok zorlamassa neyle stabilite test edeceksin ki? Şimdi kapanmadı ama belki sonra kapanır? Ne malum? Genişletmek için tıkla... 6 aydır kullanıyorum.
Pienia dedi: Bir ayar testte patlıyorsa stabil değildir. Şimdi hata almazsın sonra alırsın. Çok zorlaması onun amacı zaten. Çok zorlamassa neyle stabilite test edeceksin ki? Şimdi kapanmadı ama belki sonra kapanır? Ne malum? Genişletmek için tıkla... 6 aydır kullanıyorum.
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 4 Eylül 2021 #22 361370 dedi: 6 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam et o zaman.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 4 Eylül 2021 #23 Buralarda CPB bulamıyorum ben.
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 4 Eylül 2021 #24 Taptic dedi: Eki Görüntüle 1158638 Eki Görüntüle 1158639 Buralarda CPB bulamıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost hocam. CPB'nin uzun hali.
Taptic dedi: Eki Görüntüle 1158638 Eki Görüntüle 1158639 Buralarda CPB bulamıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost hocam. CPB'nin uzun hali.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 4 Eylül 2021 #25 @Pienia Gözden kaçırmışım. Teşekkürler. Kapattım şimdi. Masaüstüne geçiyorum tekrar. Ekleme: Kapattığım gibi donma ve siyah ekran yaşadım. Tarayıcı açılırken gitti sistem.
@Pienia Gözden kaçırmışım. Teşekkürler. Kapattım şimdi. Masaüstüne geçiyorum tekrar. Ekleme: Kapattığım gibi donma ve siyah ekran yaşadım. Tarayıcı açılırken gitti sistem.
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 4 Eylül 2021 #26 Taptic dedi: @Pienia Gözden kaçırmışım. Teşekkürler. Kapattım şimdi. Masaüstüne geçiyorum tekrar. Ekleme: Kapattığım gibi donma ve siyah ekran yaşadım. Tarayıcı açılırken gitti sistem. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç böyle bir şey yaşayan görmedim hocam. Başka bir ayarı ellemiş olabilirsiniz. İmkansız çünkü.
Taptic dedi: @Pienia Gözden kaçırmışım. Teşekkürler. Kapattım şimdi. Masaüstüne geçiyorum tekrar. Ekleme: Kapattığım gibi donma ve siyah ekran yaşadım. Tarayıcı açılırken gitti sistem. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç böyle bir şey yaşayan görmedim hocam. Başka bir ayarı ellemiş olabilirsiniz. İmkansız çünkü.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 4 Eylül 2021 #27 @Pienia Değiştirmedim. Hatta kendi OC denememden sonra BIOS sıfırladım ki etkilemesin sonraki işlemleri diye. Şu an yeniden başlattım, düzeldi.
@Pienia Değiştirmedim. Hatta kendi OC denememden sonra BIOS sıfırladım ki etkilemesin sonraki işlemleri diye. Şu an yeniden başlattım, düzeldi.
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 4 Eylül 2021 #28 Taptic dedi: @Pienia Değiştirmedim. Hatta kendi OC denememden sonra BIOS sıfırladım ki etkilemesin sonraki işlemleri diye. Genişletmek için tıkla... Hocam CBP kapatınca öyle oluyorsa oc deneyince ne olur acaba Öyle olmaması gerek aslında. Hem kendi eski işlemcimde hem de sayamadğım kadar insana kapattırdım.
Taptic dedi: @Pienia Değiştirmedim. Hatta kendi OC denememden sonra BIOS sıfırladım ki etkilemesin sonraki işlemleri diye. Genişletmek için tıkla... Hocam CBP kapatınca öyle oluyorsa oc deneyince ne olur acaba Öyle olmaması gerek aslında. Hem kendi eski işlemcimde hem de sayamadğım kadar insana kapattırdım.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 4 Eylül 2021 #29 @Pienia Tesadüf bile olabilir, bilemiyorum. Stock soğutucu ile ısınma derdine rağmen 4 GHz gibi hızları kolaylıkla alabilmiştim eski denemelerimde. BIOS sürümüm farklıydı yalnız o zamanlar. Şu anda RM ayarlarım bu şekilde.
@Pienia Tesadüf bile olabilir, bilemiyorum. Stock soğutucu ile ısınma derdine rağmen 4 GHz gibi hızları kolaylıkla alabilmiştim eski denemelerimde. BIOS sürümüm farklıydı yalnız o zamanlar. Şu anda RM ayarlarım bu şekilde.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.168 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 4 Eylül 2021 #30 Bir anormallik var. Tüm güç kablolarını kontrol ettin mi? CPB kapandığı için siyah olması çok saçma.