B450M S2H ve SanDisk Ultra 3D NVMe SSD uyumlu mu?

Bütçe
0-1000 TL

regedya

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar Kioxia Exceria model SSD'im bana yetmemeye başladığı için yeni bir SSD alacağım. M.2 olmasını tercih ettim ve SanDisk Ultra 3D 500GB'da karar kıldım. Merak ettiğim şey eğer ben bunu alırsam ikisini beraber sorunsuz kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nasıl kullanabilirim? Ve eğer uyumsuzluk varsa da bana ne yapmamı önerirsiniz çünkü 480GB artık yetmemeye başladı. Bu arada farklı SSD önerilerine de açığım, teşekkürler.

Sistem.
  • Gigabyte B450M S2H.
  • Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB.
  • Power Boost x-59.
  • 2 G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3600MHz CL18 DDR4.
  • Kioxia Exceria 480GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB okuma / 540 MB yazma)
  • AMD Ryzen 3 3100 mpk 3.6GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
S2H, M.2 SSD destekliyor, yani 3D Ultra SSD ile uyumlu. 3D Ultra DRAMless, alternatif SSD'lere bakabilirsiniz. A2000, WD Blue, P2. (A2000 hariç diğer SSD'ler de DRAMless ama kullananlar vs. çok memnun)

Hocam aynı anakart ve almak istediğiniz SSD bende var. Bunu yazabildiğime göre uyumludur.
Şaka bir yana, çok güzel okuma yazma hızı olan bir SSD. Ben öneriyorum.

Hocam, bu alanda en iyisi Samsung. Tavsiyem imkan varsa Samsung alın.

Sadece oyun ve günlük kullanım amaçlı alıyorum aslında. Sizin önereceğiniz başka bir model varsa duymak isterim.
Şimdi baktım, fiyatı gayet uygunmuş. Fazladan 90 TL vermeyeyim derseniz 450 TL'ye Patriot Burst 480 GB önerebilirim SATA SSD olarak.

Bunun yanında 1000 TL bütçeniz varsa Samsung Evo serisini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…