B450M S2H ve XPG Spectrix S40G uyumu

Semih Can Ateş

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir yakınıma GameGaraj üzerinden disksiz bir masaüstü bilgisayar sipariş ettik. SSD'yi de harici olarak Hepsiburada üzerinden aldık. İkisi de şu an yolda.

Dün merak edip anakartın sitesinden uyumlu M.2 disklere baktım ve sipariş ettiğim SSD'nin 256 GB olan versiyonu gözükürken 512 GB olan versiyonunun görünmediğini fark ettim. Satıcıyı arayarak durumu sordum ve emin olamadığını, ürünü deneyebileceğimi, olmazsa iade edebileceğimi söyledi. Biz de ne olur ne olmaz zaman kaybetmeyelim diye 256 GB olan versiyonunu da sipariş ettik. Önce 512 GB olanını deneyip olmazsa 256 GB olanını takacağız.

Sizce 512 olan çalışır mı? Ona göre hiç kutusunu açmamayı düşünüyoruz. Ayrıca üzerindeki RGB ışıklandırma bazı anakartlarda sanırım çalışmıyormuş. Aldığımız anakartta sanırım RGB Fusion desteği var.

Bilgisayar genelde basit işler için kullanılacak. Oyun oynama durumu pek olmayabilir. Görselliği olsun diye bu diski tercih ettik. SSD ile ilgili sorun yaşar mıyız?

SSD'nin RGB'si açıkken biraz ısınabiliyor.

Onun dışında sorun yaşayacağını sanmam.

SSD'nin RGB'si açıkken biraz ısınabiliyor.

Onun dışında sorun yaşayacağını sanmam.
Anladım hocam. Peki uyumluluk için ne diyorsunuz?
Uyumluluk konusunda bir sorun olmadı. 3407 okuma 2412 yazma verdi.
Uyumluluk konusunda bir sorun olmadı. 3407 okuma 2412 yazma verdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…