F Fenimium Decapat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Merhaba benim anakart versiyonum F60C ama B450M S2H sitesine girdiğimde, baktığımda F60C versiyon yap sizce F60h yapmalı mıyım?
Merhaba benim anakart versiyonum F60C ama B450M S2H sitesine girdiğimde, baktığımda F60C versiyon yap sizce F60h yapmalı mıyım?
Uğur Güreşçi Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 628 Makaleler 7 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Fenimium dedi: Merhaba benim anakart versiyonum F60C ama B450M S2H sitesine girdiğimde, baktığımda F60C versiyon yap sizce F60h yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabi ki yüklemelisiniz çünkü her güncelleme ile anakartınız biraz daha stabil çalışır ve yeni özellikler gelebilir. Güncel BIOS her zaman iyidir.
Fenimium dedi: Merhaba benim anakart versiyonum F60C ama B450M S2H sitesine girdiğimde, baktığımda F60C versiyon yap sizce F60h yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabi ki yüklemelisiniz çünkü her güncelleme ile anakartınız biraz daha stabil çalışır ve yeni özellikler gelebilir. Güncel BIOS her zaman iyidir.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 5 Mart 2021 #3 Beta bir sürüm ama stabil çalıştığı söyleniyor. Ben olsam yüklemezdim.
F Fenimium Decapat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Kokona Shiki dedi: Kokona Shiki dedi: Beta bir sürüm ama stabil çalıştığı söyleniyor. Ben olsam yüklemezdim. Genişletmek için tıkla... Dostum benim fanlarım çalışıyor driverlarım güncel ekran kartı güncel CPU ısısı 50'nin altı ama FPS düşmesi var anakartı güncellesem geçermi hafif dropelar ama oyun ortaları oluyor League of Legends'da Genişletmek için tıkla...
Kokona Shiki dedi: Kokona Shiki dedi: Beta bir sürüm ama stabil çalıştığı söyleniyor. Ben olsam yüklemezdim. Genişletmek için tıkla... Dostum benim fanlarım çalışıyor driverlarım güncel ekran kartı güncel CPU ısısı 50'nin altı ama FPS düşmesi var anakartı güncellesem geçermi hafif dropelar ama oyun ortaları oluyor League of Legends'da Genişletmek için tıkla...
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 6 Mart 2021 #5 Anakart ile ilgili sorun değil gibi, ekran kartı sürücünüzün sürümünü kontrol edin.
Yusuf Ata ERTÜRK Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 770 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #6 Sürüm Beta ise acele etmeye gerek yok ama tam sürüm çıkınca beklemek bile hata BIOS güncellemek PC için en önemli işlerden biridir.
Sürüm Beta ise acele etmeye gerek yok ama tam sürüm çıkınca beklemek bile hata BIOS güncellemek PC için en önemli işlerden biridir.