Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 28 Ocak 2021 #31 Buna cevap vermiştim diye hatırlıyorum Fazla OC yapmasanız havadar bir kasa ile götürür. @Uchiha Shisui kullanmıştı bir ara.
Buna cevap vermiştim diye hatırlıyorum Fazla OC yapmasanız havadar bir kasa ile götürür. @Uchiha Shisui kullanmıştı bir ara.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #32 Mithat Berhan dedi: Buna cevap vermiştim diye hatırlıyorum Fazla OC yapmasanız havadar bir kasa ile götürür. @Uchiha Shisui kullanmıştı bir ara. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun da, yalnız benim kafam çok karıştı. VRM olarak daha mı iyi daha mı kötü S2H ye göre? Daha iyi diyen var daha kötü diyen var. Ben kesin bilgiye nasıl ulaşacağım? Gigabyte sorayım en iyisi.
Mithat Berhan dedi: Buna cevap vermiştim diye hatırlıyorum Fazla OC yapmasanız havadar bir kasa ile götürür. @Uchiha Shisui kullanmıştı bir ara. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun da, yalnız benim kafam çok karıştı. VRM olarak daha mı iyi daha mı kötü S2H ye göre? Daha iyi diyen var daha kötü diyen var. Ben kesin bilgiye nasıl ulaşacağım? Gigabyte sorayım en iyisi.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 28 Ocak 2021 #33 Onlar bile net cevap veremeyebilir Bazı yönlerde artma, bazı yönlerde azalma yaparak dengelemişler. Kısacası fark azımsanacak kadar az ikisi arasında.
Onlar bile net cevap veremeyebilir Bazı yönlerde artma, bazı yönlerde azalma yaparak dengelemişler. Kısacası fark azımsanacak kadar az ikisi arasında.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #34 Mithat Berhan dedi: Onlar bile net cevap veremeyebilir Bazı yönlerde artma, bazı yönlerde azalma yaparak dengelemişler. Kısacası fark azımsanacak kadar az ikisi arasında. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam aynı seviyedeler diyorsunuz yani?
Mithat Berhan dedi: Onlar bile net cevap veremeyebilir Bazı yönlerde artma, bazı yönlerde azalma yaparak dengelemişler. Kısacası fark azımsanacak kadar az ikisi arasında. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam aynı seviyedeler diyorsunuz yani?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 28 Ocak 2021 #35 Ruzgar2 dedi: Anladım hocam, aynı seviyedeler diyorsunuz yani? Genişletmek için tıkla... Evet.