W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 İşaretlediğim vidadan dolayı SSD düz durmuyor. Vidayi da çıkartamıyorum. Vidanın çikmaması normal mi yoksa başka bir şekilde mi takilması gerekiyor? Dosya Ekleri IMG_0786.jpeg 308,1 KB · Görüntüleme: 59
İşaretlediğim vidadan dolayı SSD düz durmuyor. Vidayi da çıkartamıyorum. Vidanın çikmaması normal mi yoksa başka bir şekilde mi takilması gerekiyor?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Vidayı çıkarıp SSD'nin üstüne sabitlemen lazım sonra takarken.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 Nor0 dedi: Vidayı çıkarıp SSD'nin üstüne sabitlemen lazım sonra takarken. Genişletmek için tıkla... Vidanin pek cikasi yok gibi. Zorlamaktan da cekiniyorum anakart maglum pek saglam degil. Nor0 dedi: Vidayı çıkarıp SSD'nin üstüne sabitlemen lazım sonra takarken. Genişletmek için tıkla... Boşa dönüyor vida. Onerebilecegeniz bir cozum var mi? Son düzenleme: 29 Mart 2023
Nor0 dedi: Vidayı çıkarıp SSD'nin üstüne sabitlemen lazım sonra takarken. Genişletmek için tıkla... Vidanin pek cikasi yok gibi. Zorlamaktan da cekiniyorum anakart maglum pek saglam degil. Nor0 dedi: Vidayı çıkarıp SSD'nin üstüne sabitlemen lazım sonra takarken. Genişletmek için tıkla... Boşa dönüyor vida. Onerebilecegeniz bir cozum var mi?