M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Anakartım Gigabyte B450M DS3h TPM 2.0 açtığım halde sistem bilgisinde güvenli önyükleme durumu kapalı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2022
Anakartım Gigabyte B450M DS3h TPM 2.0 açtığım halde sistem bilgisinde güvenli önyükleme durumu kapalı diyor.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Aralık 2022 #2 Miraç Köse dedi: Anakartım Gigabyte B450M DS3h TPM 2.0 açtığım halde sistem bilgisinde güvenli önyükleme durumu kapalı diyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli önyüklemeyi açmanız gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Miraç Köse dedi: Anakartım Gigabyte B450M DS3h TPM 2.0 açtığım halde sistem bilgisinde güvenli önyükleme durumu kapalı diyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli önyüklemeyi açmanız gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 RufatM dedi: Güvenli önyüklemeyi açmanız gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... reis açık zaten anakart sürümüm de güncel f63b açık olduğu halde not active diyor anladın mı ?
RufatM dedi: Güvenli önyüklemeyi açmanız gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... reis açık zaten anakart sürümüm de güncel f63b açık olduğu halde not active diyor anladın mı ?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Aralık 2022 #4 msinfo32 den bakar mısınız bios moduna ? Miraç Köse dedi: reis açık zaten anakart sürümüm de güncel f63b açık olduğu halde not active diyor anladın mı ? Genişletmek için tıkla... Sizde yeniden enabled yapın biostan.
msinfo32 den bakar mısınız bios moduna ? Miraç Köse dedi: reis açık zaten anakart sürümüm de güncel f63b açık olduğu halde not active diyor anladın mı ? Genişletmek için tıkla... Sizde yeniden enabled yapın biostan.
M Miraç Köse Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #5 kankam bende diyorum ki tpm açtığım halde neden çalışmıyor güvenli önyükleme modu devre dışı diyor açık olduğu halde
kankam bende diyorum ki tpm açtığım halde neden çalışmıyor güvenli önyükleme modu devre dışı diyor açık olduğu halde