S sckyzsoft Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde bu model anakartli bir PC aldım satıcı bana 32 GB RAM destekliyor dedi ama bu anakartin modelini yazıp aratigim zaman bana 64 GB destekliyor çıkıyor. Bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde bu model anakartli bir PC aldım satıcı bana 32 GB RAM destekliyor dedi ama bu anakartin modelini yazıp aratigim zaman bana 64 GB destekliyor çıkıyor. Bunun sebebi nedir?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Kasım 2023 #2 Sitesinde yazan dogru yani 64 GB. Saticinin bilgisizligi baska sebep yok. Artı 0 Eksi
KS KS S sckyzsoft Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 Kokona Shiki dedi: Sitesinde yazan dogru yani 64 GB. Saticinin bilgisizligi baska sebep yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Sitesinde yazan dogru yani 64 GB. Saticinin bilgisizligi baska sebep yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler