ysfddit Picopat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Elimde eski bir aopen kasa var sistem topluyorum. Şu anlık kasa almaya bütçem yok. B450M K almayı düşünüyorum fakat anakart kasaya uyar mı bilmiyorum. Eğer olursa belki kasa değiştirmem yeni ekran kartı falan alana kadar. Dosya Ekleri images (24).jpeg 7 KB · Görüntüleme: 57
Elimde eski bir aopen kasa var sistem topluyorum. Şu anlık kasa almaya bütçem yok. B450M K almayı düşünüyorum fakat anakart kasaya uyar mı bilmiyorum. Eğer olursa belki kasa değiştirmem yeni ekran kartı falan alana kadar.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Eylül 2023 #2 Sigmasi lazim, kasanin ic kismini gorsel olarak paylasir misin vida yerlerini gorsek daha iyi olur.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 20 Eylül 2023 #3 mATX veya ATX ise uyar.
ysfddit Picopat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Sığması lazim, kasanin ic kismini gorsel olarak paylasir misin vida yerlerini gorsek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tabii paylaşabilirim fakat bayağı kirli uzun süredir kullanmıyorum. Dosya Ekleri IMG-20230915-WA0004.jpg 81 KB · Görüntüleme: 35
Kokona Shiki dedi: Sığması lazim, kasanin ic kismini gorsel olarak paylasir misin vida yerlerini gorsek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tabii paylaşabilirim fakat bayağı kirli uzun süredir kullanmıyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Eylül 2023 #5 ysfddit dedi: Tabii paylaşabilirim fakat bayağı kirli uzun süredir kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Takmak istedigin anakart Gigabyte mi Asus mu? Ikisinde de B450MK var. Gigabyte olan rahat takilir gibi.
ysfddit dedi: Tabii paylaşabilirim fakat bayağı kirli uzun süredir kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Takmak istedigin anakart Gigabyte mi Asus mu? Ikisinde de B450MK var. Gigabyte olan rahat takilir gibi.
ysfddit Picopat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #6 Kokona Shiki dedi: Takmak istedigin anakart Gigabyte mi ASUS mu? Ikisinde de B450M K var. Gigabyte olan rahat takilir gibi. Genişletmek için tıkla... Takmak istediğim de Gigabyte.
Kokona Shiki dedi: Takmak istedigin anakart Gigabyte mi ASUS mu? Ikisinde de B450M K var. Gigabyte olan rahat takilir gibi. Genişletmek için tıkla... Takmak istediğim de Gigabyte.