B450S2H BIOS'tan RAM MHz arttırma

Serhat3535

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, anakartim B450S2H V2 RAM'ler 3200 MHz.
Ancak bilgisayar geldiğinde Windows kuruluydu ve BIOS'ta MHz 2033 gözüküyor XMP ile profile ile düzeltip Save edince PC Windows girmiyor hep BIOS'a dönüyor.

XMP açmadan sadece RAM frekansını 3200'e çekmeyi deneyin. Voltaj ve gecikme ayarlarını deneyimli değilseniz ellemeyin otomatikte kalsınlar.

XMP açmadan sadece RAM frekansını 3200'e çekmeyi deneyin. Voltaj ve gecikme ayarlarını deneyimli değilseniz ellemeyin otomatikte kalsınlar.

Dediğiniz gibi yaptım oldu. Görev yöneticisinden de kontrol ettim. XMP olarak yapmadım voltaj ayarları otomatikteydi. XMP'ye göre düşüktü ayarlar. Acaba bir problem olur mu? Ayrıca çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Hemen cevap veremedim yazdığınıza. Sitede yeniyim ve yazım kuralları olayını bilmiyordum.

Dediğiniz gibi yaptım oldu. Görev yöneticisinden de kontrol ettim. XMP olarak yapmadım voltaj ayarları otomatikteydi. XMP'ye göre düşüktü ayarlar. Acaba bir problem olur mu? Ayrıca çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Hemen cevap veremedim yazdığınıza. Sitede yeniyim ve yazım kuralları olayını bilmiyordum.
Herhangi bir hatayla karşılaşmadıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum. XMP'deki ayarlar RAM'e fazla geliyorsa boot edemiyor olabilir. Rica ederim, iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı