B460 anakartlar arasındaki farklar nelerdir?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Alacağım sistem böyle;

Alacağım sistemin yorumlarında "BIOSTAR markasının BIOS'u insanı sinir eden cinsten." diye bir yorumu görmüştüm, bu yüzden hiç BIOSTAR anakartlara bakmadım.
Ama bugün bu konuda BIOSTAR'ın daha iyi olduğunu öğrendim ve tasarımı da bayağı hoşmuş aslında. Sizce hangisi alınır bunlardan:

BIOSTAR B460gtq ve B460G'ta arasındaki farklar nelerdir? B460M-A PRO ile aralarında çok fazla fark var mı?
@Mehmet A hocam yardımcı olursanız sevinirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, sanırım Biostar alacağım hocam. Siz hangisini önerirsiniz? GTQ mü GTA mı?
Aradaki farka değmez, ama eğer ATX olsun istiyorsan alınır. 42 TL daha fazla verip ATX olanını almak istersen alınır. Ben verirdim ama, ATX microATX den daha güzel duruyor Ama her şeyleri aynı, GTA 2 ekran kartı destekliyor. Gördüğüm tek fark o.

Hocam diğerinde 2933 Mhz yazıyor. RAM'ler direkt 2933 Mhz'de mi çalışır bunu alsam? Ama işlemci 2666 Mhz destekliyor.
Hocam diğerinde 2933 Mhz yazıyor. RAM'ler direkt 2933 Mhz'de mi çalışır bunu alsam? Ama işlemci 2666 Mhz destekliyor.
Ayrıca Biostar biosunu kullanmak çok zor mudur cidden? Windows yüklerken veya BIOS güncellerken sıkıntı çıkarır mı?

RAM ler ilk olarak büyük ihtimalle 2133 MHz de çalışır sen 2666 MHz e çıkartırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüğüm kadarıyla BIOS u da güzel. Hatta Asus un BIOS undan daha güzel geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…