Alacağım sistemin yorumlarında "BIOSTAR markasının BIOS'u insanı sinir eden cinsten." diye bir yorumu görmüştüm, bu yüzden hiç BIOSTAR anakartlara bakmadım.
Selam, Altta gördüğünüz sistemi alacağım. Sistemdeki parçalar sizce fiyatına göre iyi mi ve bu paraya daha iyisini bulabilir miyim? Fiyat 6728₺.
www.technopat.net
Ama bugün bu konuda BIOSTAR'ın daha iyi olduğunu öğrendim ve tasarımı da bayağı hoşmuş aslında. Sizce hangisi alınır bunlardan:
BIOSTAR B460gtq ve B460G'ta arasındaki farklar nelerdir? B460M-A PRO ile aralarında çok fazla fark var mı? @Mehmet A hocam yardımcı olursanız sevinirim .
Aradaki farka değmez, ama eğer ATX olsun istiyorsan alınır. 42 TL daha fazla verip ATX olanını almak istersen alınır. Ben verirdim ama, ATX microATX den daha güzel duruyor Ama her şeyleri aynı, GTA 2 ekran kartı destekliyor. Gördüğüm tek fark o.
Aradaki farka değmez, ama eğer ATX olsun istiyorsan alınır. 42 TL daha fazla verip ATX olanını almak istersen alınır. Ben verirdim ama, ATX microATX den daha güzel duruyor Ama her şeyleri aynı, GTA 2 ekran kartı destekliyor. Gördüğüm tek fark o.