B460-F STRIX ile HyperX Fury RGB RAM uyumu

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Geçenlerde Adata D50 uyumlu mu diye yazmıştım ve sorun yaşayacağınızı sanmıyorum demişlerdi. Aldım ve uymadı. 20 gündür iade bekliyorum bir yandan da arkadaştan aldığım emanet RAM'i kullanıyorum. Şimdi 2 tane 8 GB, en az 2666MHz, RGB'si ASUS Aura Sync ile uyumlu ve B460-F STRIX anakart ile uyumlu RAM arıyorum. İndirimde 2666MHz HyperX Fury RGB RAM buldum 319TL teki. Anakartımda sorunsuz çalışır mı? Veya Maksimum 800TL'ye kadar anakartım ile uyumlu RGB RAM önerilerinize de açığım.

Corsair Vengeance RGB Pro öneririm.

XPG D60 H410M-K'da çalışıyor şu an kullanıyorum B460 da çalışır sorun olacağını sanmıyorum.

Uymadı'dan kastın neydi acaba?

RGB istemezseniz kaliteli bir modeldir,
RGB isterseniz,

Onlar da bu da uyumlu olması gerekiyor. İşlemci i3 veya i5 ise umarım 2933 MHz yapıp kullanmaya çalışmamışsındır.
Görüntü alamadım ki 2933MHZ yapayım :)
Emanet dediğim Adata D41 3000MHZ RAM'i takar takmaz sorunsuz görüntü aldım.
Corsair Vengeance RGB Pro öneririm.

XPG D60 H410M-K'da çalışıyor şu an kullanıyorum B460 da çalışır sorun olacağını sanmıyorum.

Uymadı'dan kastın neydi acaba?
RAM arıza ışığı yandı, görüntü alamadım hiçbir şekilde. BİOS update falan da çözüm olmadı maalesef. Vengeance Pro direk olarak Asus Aura ile çalışmıyor, ekstra eklentiler ile uğraşmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı