B460 TUF sistemde formattan sonra ne yapılmalı?

Makaleler
1
Merhaba dostlarım. B460 TUF ve 10400F aldım, sonra da format attırdım. Elimde flash olmadığı için bilgisayarcıya attırdım. Aklıma birkaç şey takıldı. Format attırmadan önce ki Windows'u etkinleştir yazısı neden gitti? Korsan kurmuş olabilir mi? Ayrıca exel 2007 kurdu, korsan kurmuş olabilir mi? Çok takıntılıyım. Flaşında.
Virüs varsa sistemime geçmiş midir? Dostlarım yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Key almadıysa büyük ihtimalle KMSPico ile etkinleştirme yaptı. Office için de aynı şekilde. Virüs için tarama yapabilirsiniz.

KMSpico kurdu büyük ihtimal. KMSpico burada çok tehlikeli diye abartıyorlar. Kaç yıldır kullandığım şey ve hiçbir zararını görmedim ama fikrim değişebilir, bilemem.

Hocam, Key almadıysa büyük ihtimalle KMSpico ile etkinleştirme yaptı. Office için de aynı şekilde. Virüs için tarama yapabilirsiniz.

Sanırsam öyle bir şey kurdu. Ne gibi zararlar verebilir sisteme?

Hocam, bunu tam olarak bilemeyiz. Açık bir nokta bırakır.

Hocam, programlar menüsünde gözüküyorsa kaldırabilirsiniz. Yoksa temiz kurulum gerekir.

Hocam, programlar menüsünde gözüküyorsa kaldırabilirsiniz. Yoksa temiz kurulum gerekir.

31213212.png

Hocam bu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı