B460M'ye 2 farklı ekran kartı takılırsa ne olur?

547468

Hectopat
Anakartım 2 tane ekran kartı slotu içeriyor. Elimde ASUS GeForce GTX 1650 ve ASUS GeForce GT 710 var. Aklımda biraz çılgınca bir fikrim var. Anlatayım:

Elimde 2 monitör var biri oyuncu monitör diğeri normal sıradan Discord gibi uygulamaları açtığım monitörüm var. Elimdeki ekran kartları takarsam ve oyuncu monitörümde sadece oyun için açtığımdan, GTX 1650 olan ekran kartımın sadece oyuncu monitörümde çalıştırabileceğim oyunların için çalışmasını sağlayabilir miyim? Diğer GT 710 ekran kartımıda sadece diğer monitörümde çalışacak uygulamalar için çalışmasını sağlayabilir miyim?

Umarım anlatabilmişimdir. mümkün müdür?

Anakartım:

Bilgisi olabileceği düşündüğüm dostlarımı etiketliyorum: @Süleyman Yusuf, @B 52 Stratofortress @Recep Baltaş @Yener K..
Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullamazsın hocam hem tam bilmiyorum ama GTX 1650 SLİ olmuyor zaten.

GT 710 takmak size bir katkı sağlamaz. 1650 ile zaten 2 monitör kullanabilirsiniz. Bu iki kart beraber çalışmaz. Mining falan içinse farklı bir durum.

GT 710 takmak size bir katkı sağlamaz. 1650 ile zaten 2 monitör kullanabilirsiniz. Bu iki kart beraber çalışmaz. Mining falan içinse farklı bir durum.

Eğer düşündüğüm gibi olsaydı. 1650 oyun dışındaki programlara GPU ayırmacaktı ve sadece oyunlarda yorulacaktı ( en azından ömrü artardı). Google, Discord vb. uygulamalarda 710'da açmayı düşünüyordum. Bütün uygulamalar GPU yediğinden ekran kartının ömrü kısalıyor. En azından kıyı da köşede duran 710 bir işe yarardı.

Google veya Discord açman ekran kartının ömrünü etkilemez. Böyle bir şey mümkün olsa bile yapmak gereksiz olurdu.

Dediğiniz şeyler zaten ömürünü fazla etkilemez. Bu kadar endişelenmeyin derim.

Google veya Discord açman ekran kartının ömrünü etkilemez. Böyle bir şey mümkün olsa bile yapmak gereksiz olurdu.

Dediğiniz şeyler zaten ömürünü fazla etkilemez. Bu kadar endişelenmeyin derim.

Yani evet doğru, merak etmiştim. Aklıma böyle bir şey geldi. Mümkün olmasa da. İçimde kalmasın sorayım dedim. Sağ olun cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…