ÇAĞDAŞ ATEŞ Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 6 Eylül 2020 #1 Eki Görüntüle 660072 Nasıl oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2020
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #2 Ekran kartı driver yüklemediyseniz gözükmez zaten.
ÇAĞDAŞ ATEŞ Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 6 Eylül 2020 #3 oguzhnsrmn dedi: Ekran kartı driver yüklemediyseniz gözükmez zaten. Genişletmek için tıkla... Ama yükledim aygıt bulunamadı dedi.
oguzhnsrmn dedi: Ekran kartı driver yüklemediyseniz gözükmez zaten. Genişletmek için tıkla... Ama yükledim aygıt bulunamadı dedi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #4 Ya da ekran kartlı model içindir.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #5 ÇAĞDAŞ ATEŞ dedi: Ama yükledim aygıt bulunamadı dedi. Genişletmek için tıkla... Bazı kartlar İntel HD Graphics oluyor sadece ekran kartı olmuyor öyle bir durum olabilir.
ÇAĞDAŞ ATEŞ dedi: Ama yükledim aygıt bulunamadı dedi. Genişletmek için tıkla... Bazı kartlar İntel HD Graphics oluyor sadece ekran kartı olmuyor öyle bir durum olabilir.
ÇAĞDAŞ ATEŞ Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 6 Eylül 2020 #6 ÇAĞATAY TORUN dedi: Ya da ekran kartlı model içindir. Genişletmek için tıkla... Öyle model yok ama oguzhnsrmn dedi: Bazı kartlar Intel HD Graphics oluyor sadece ekran kartı olmuyor öyle bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Intel HD grabhics ama sürücü var.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Ya da ekran kartlı model içindir. Genişletmek için tıkla... Öyle model yok ama oguzhnsrmn dedi: Bazı kartlar Intel HD Graphics oluyor sadece ekran kartı olmuyor öyle bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Intel HD grabhics ama sürücü var.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #7 Mail at müşteri temsilcisine ya da desteğe.