B540M S2H ve MSI B450M-A PRO Max incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü direkt kopyala yapıştır yapılmış, buradaki gerekli bilgi olsa da gereksiz çok bilgi var. Mesela bu "Çift kanallı ECC olmayan arabelleksiz DDR4, 2 DIMM" bu senin dediğin gibi fotoğraftan anlaşılmıyor mu? "ECC olmayan UDIMM belleği destekler." Bu da gereksiz, anakartı alacak kişi bunlara bakmaz çünkü bu anakarta takacağı DDR4 belleklerin hepsi uyumlu olacaktır o anakartla. Gereksiz yere teknik bilgiye boğmuşsunuz konuyu isteyen bunları anakart destek sayfasından öğrenebilir.

2. alıntı tamamen gereksiz zaten.

Genel olarak konu kopyala yapıştır değil belirli yerler tabii ki öyle olacak.
Kopyala yapıştır olmuş bu kısımlar.
İsterseniz klavyemden sökeyim tuşları?
Yazmasını bilene klavyedeki tuşlar yeter
Amacımın kaynakları birleştirmek olduğunu söyledim zaten.
Birleşmiş bir kaynak göremiyorum burada ben. Görebildiklerim destek sayfasından kopyalanmış yazılar.

Yazmasını bilene klavyedeki tuşlar yeter.
Demek bir yazıda kopyala yağıştır olamaz? O halde piyasadki makalelerin ve yazıların %80'ni çöp sana göre?
Birleşmiş bir kaynak göremiyorum burada ben. Görebildiklerim destek sayfasından kopyalanmış yazılar.
Tamamdır önerim git ve destek sayfasını oku. Burada yazan şeyler belli yalan söyleyecek halim yok.

Kapatalım konuyu bu gidişle kavgaya varacak iş dediklerinin %70'ine katılıyorum bence seni tatmin edecek bir değer.
Sürücüler için CD koymalarına şaşırdım.
Her marka bunu yapmıyor mu?

Kapatalım konuyu bu gidişle kavgaya varacak iş dediklerinin %70'ine katılıyorum bence seni tatmin edecek bir değer.
Konu benim tatmin olmam değil senin daha düzgün incelemeler yapman.
Demek bir yazıda kopyala yapıştır olamaz?
Olur ama bu kadar olmaz. Hatta bana göre belirli alıntılar dışında olmaz. Bilgi kısaltılır, gereksiz detaya girilmez.
Tamamdır önerim git ve destek sayfasını oku.
Bu konu neden var öyleyse?

Bu konu neden var öyleyse?
Ne alakası var? Dediğim şeyi iyi anla.

Konu benim tatmin olmam değil senin daha düzgün incelemeler yapman.
İnceleme yapmayı biliyorum aynı şekilde bu incelemenin güzel olmadığını da biliyorum.
Dediklerine de katılıyorum neden uzatıyorsun?
Burada olay senin tatmin olmaman dediklerini kabul ettim ve farkında olduğumu söyledim ama sen tamamen sana katılmamı istiyor ufak bir eleştiride bana yazmayı öğretiyorsun.

Aklınızda kalan bir şey varsa yazın.
Not alıyorum sonuçta ilk anakart hakkında açtığım konu tabii ki hatam olacaktır önemli olan o hatayı bir daha yapmamak.
İlk defa bir anakart konusu açtığımı söyledim ve de dediklerini kabul ettim uzatma.

Kopyala yağıştır yaptığım kısımlar ile kendi yazdıklarımın eşit olduğuna yemin edebilirim.

Çünkü çoğu şey uymuyor sorun çıkarıyor tek tek yazman gerekiyor.
Hepsini tek tek yazmış olsanız da farketmez ki İnceleme internetten bulunan bilgilerle yapılsaydı herkes kopyalar veya herkes internetten okuyup kendisi yazardi. İncemelenin mantığı kendinden bir şeyler katmaktır. Senden gelen bir yorum veya teknik bir bilgi göremedim ben. Zaten ilk mesajımda dediğim gibi bizim gibi sıradan insanların anakart incelemesi yapması biraz zor. Ama burada insanları sinir eden şey, olmamış bir "inceleme" yazısını olmuş gibi savunmanız. Olmamış işte bu kadar basit. Millete uzatma diyene kadar kendin uzatmayıp evet arkadaşlar eksiklerim var kusura bakmayın deseydin bu tür yorumlarla karşılaşmazdın. Bu bir inceleme değil internetten herkesin bulabileceği bilgileri kopyala-yapıştır olmuş. Bende b450 s2h kullanıyorum ama bu "inceleme" yazısında bilmediğim hiç hiç bir şey göremedim.

Millete uzatma diyene kadar kendin uzatmayıp evet arkadaşlar eksiklerim var kusura bakmayin deseydin.
Komiksin.

Dedim zaten 30 kere dedim evet bu inceleme olmadı dedim. Ama anlamıyorsunuz hala...

Al bjr daha söyleyeyim bu inceleme olmadi.

Uğraşamam sizle bıktım artık.

Hadi eyvallah, çok bile kaldım bu forumda.
Bundan sonra hiçbir konuda beni görmeyeceksiniz merak etmeyin, hiçbir yere de etiketlemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…