B540M S2H ve MSI B450M-A PRO Max incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim en başta ben zaten emeğe saygı dedim. Evet uğraşmışsın ama bizde olmayan yerleri söyledik bir şey demedik ki İnceleme konularına merak duyuyorsan devam et bence. Hem 3-5 olumsuz yoruma herkes vazgeçseydi Technopat diye bir yer var olmazdı. Olumlu da olumsuz da yorum bu işin doğasında var alınganlık yapma

Adam internette bulabileceğiniz bütün kaynakları tek konuda toplamış işte, neyi uzatıyorsunuz? İnsanlara yardımcı olabilmek için rehber açıyoruz, kopyala yapıştır olup olmamasının ne önemi var Allah aşkına?

Olumsuz yorumlarınızda haklısınız. Şu ana kadar başka forumlarda en az 50 incelemem vardır ama hiçbiri anakartlarla alakalı değildi bu ilkti ve de olmadı neden büyütüyprsunuz dediklerinizi not aldığımı ve düzelteceğimi yazdım zaten.

2700X 105W TDP hocam ne yaptınız .
3. nesil Ryzen işlemcilerle daha az ısınıyor VRM'ler.
Hatta R5 5600X ile B450M S2H bile kullanılabilir.

Not: 5600X ile B450M S2H ikilisini bütçe aşırı kısıtlı değilse kullanmayın, B550M PRO VDH Wi-Fi önerimdir.

Bu da var. Kaynakları tek bir elde toplamak.

Bunu da söyledim baktım anlamıyorlar uzatmadım.
Birisi soğutma hakkında bilgi ararsa bu konudan CTRL+F yöntemiyle bulabilir ayrıca her şeyi siteden almadım kaynakları birleştirdim.
Hem 3-5 olumsuz yoruma herkes vazgeçseydi Technopat diye bir yer var olmazdı.
Onlara bardagı taşıran son damla diyoruz biz.

Kaynakları tek bir elde toplamak.
Evet, birkaç kaynağı elde toplamışsın. Cevap yazmayacaktım ama hala uzatma deyip uzatıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…