Merhaba B550-A anakart almak istiyorum beyaz renkli bir tane çok hoşuma gitti. Ama araştırdığım zaman Türkiye'de hiçbir incelemesini bulamadım. Bahsedilmiyor bile. Ryzen 5 3600X ve 3060 Ti için bu anakart uygun mudur? Teşekkürler.
F olanını aldım ben de. B550 anakartlar içinde alabileceğiniz en iyi anakartlardan biridir. İşlemci ve ekran kartı için uyumludur. Hatta Ryzen 9 ve Core i9 işlemcilere de hız aşırtma yapabilirsiniz. Ayrıca B550-A, görünüş olarak en güzel anakart bence. Kasa da beyazsa çok hoş duracaktır.
F olanını aldım ben de. B550 anakartlar içinde alabileceğiniz en iyi anakartlardan biridir. İşlemci ve ekran kartı için uyumludur. Hatta Ryzen 9 ve Core i9 işlemcilere de hız aşırtma yapabilirsiniz. Ayrıca B550-A, görünüş olarak en güzel anakart bence. Kasa da beyazsa çok hoş duracaktır
Daha yeni bir anakart. Asus ROG Strix B550-F ve B550-E modellerinden çok sonra geldi. Asus ROG Strix B550-F ve B550-E anakartların incelemesi yapıldığı için aynı segmentte yer alan B550-A'nın incelemesini yapmaya gerek görmüyor olabilirler.