B550 anakarta sahibim. Arkadaşlar sorunum resimde görüldüğü gibi 3 parti yazılım ile chipset sürücüsünü kaldırıp yeni sürümü yüklemeye çalıştğımda sürücüleri eksik kuruyor. Format atmak istemiyorum Denetim Masası'ndan sürücü yüklü mü diye kontrol ediyorum orada da gözükmüyor. PC'nin açılışında kapanışında veya başka bir problemle karşılaşmadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
ZIP dosyasından çıkarmayı unutma. Daha sonra .msi dosyalarını sırayla yönetici olarak çalıştır dediğim gibi.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
ZIP dosyasından çıkarmayı unutma. Daha sonra. MSI dosyalarını sırayla yönetici olarak çalıştır dediğim gibi.
Yardımların için çok teşekkür ederim. Peki yeni chipset driver geldiği zaman indirip normal bir şekilde kurulurum yapabiliri miyim tekrar aynı hatayı verecek mi?
Yardımların için çok teşekkür ederim. Peki yeni chipset driver geldiği zaman indirip normal bir şekilde kurulurum yapabiliri miyim tekrar aynı hatayı verecek mi?
Ne demek. Bazı kullanıcılarda karşılaşılabilen bir durum. Yeni bir sürüm çıktığında belki yine aynı hatayı verebilir, pek emin değilim açıkçası. Eğer yeni sürüm paketinde de aynı hatayı alırsan beni etiketleyip konu açabilirsin, yine gerekli dosyaları upload edip gönderirim, sorun değil.
Ne demek. Bazı kullanıcılarda karşılaşılabilen bir durum. Yeni bir sürüm çıktığında belki yine aynı hatayı verebilir, pek emin değilim açıkçası. Eğer yeni sürüm paketinde de aynı hatayı alırsan beni etiketleyip konu açabilirsin, yine gerekli dosyaları upload edip gönderirim, sorun değil.