A Askin90 Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 316 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #11 ThePunisher90 dedi: Tükenmiş yalnız. Genişletmek için tıkla... Mesaji paylastigimda stokta vardi valla hocam. Uzuldum Ardaaa11 dedi: @Askin90 fiyatının o kadar ucuz gözükmesinin nedeni indirim değil, stoklarda yok. Stoklara gelirse de öyle bir fiyata satmazlar. Genişletmek için tıkla... Ben aldim hocam. Takipteydim uzun suredir.
ThePunisher90 dedi: Tükenmiş yalnız. Genişletmek için tıkla... Mesaji paylastigimda stokta vardi valla hocam. Uzuldum Ardaaa11 dedi: @Askin90 fiyatının o kadar ucuz gözükmesinin nedeni indirim değil, stoklarda yok. Stoklara gelirse de öyle bir fiyata satmazlar. Genişletmek için tıkla... Ben aldim hocam. Takipteydim uzun suredir.
spakyardim1 Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 8 16 Ekim 2020 #12 Askin90 dedi: Mesaji paylastigimda stokta vardi vallahi hocam. Uzuldum Ben aldim hocam. Takipteydim uzun suredir. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırayım neymiş ne değilmiş dedim, alırım ben bunu dediğimde stoklar tükenmişti
Askin90 dedi: Mesaji paylastigimda stokta vardi vallahi hocam. Uzuldum Ben aldim hocam. Takipteydim uzun suredir. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırayım neymiş ne değilmiş dedim, alırım ben bunu dediğimde stoklar tükenmişti