B550 anakart tavsiyesi

Bütçe
1300

ardakbaycan

Hectopat
Merhaba,

Güncel fiyatı 1.300 TL'ye kadar, belki bir tık üzeri B550 chipsete sahip bir fiyat/performans bir anakart arıyorum. 5600X işlemci ve silicon Power turbine RGB 2x8 3200MHz CL16 RAM'ler ile kullanacağım.

BIOS, yazılım desteği ve overclock kapasitesi iyi olan ve orta/uzun vadede mümkünse sorun yaşatmayacak örnekler üzerinden önerilerinizi rica ediyorum.

1300 lira bütçeye 1680 liralık anakart öneriyorsun, üzgün attım diye sen de üzgün atıyorsun. Amacın ne anlamadım pek. Bir de anakartların üstadıdır demişsin

Alttaki de makyajlı B550 A PRO. İç yapısı tamamen aynı, sadece soğutma bloğunun farklı olmasından dolayı 5 derecelik bir sıcaklık farkı var. B550 A PRO üstüne 60 daha koyacak bütçesi varsa o da alınabilir tabii.

Çıkabilirsen dedim. İlla bunu al demedim. O kendi kararı, ben öneri yapıyorum.
Alttakine gelince, şimdi fark ettim, anakartı 1100 TL civarına alabiliyorsunuz.
1450 TL fiyatı. 200 TL hepsipapel kazanacaksınız. 150 TL civarında da MSI'ın geri ödeme kampanyası var. Anakart 1100 liraya geliyor.

Öncelikle öneri için teşekkür ederim. Ancak MSI'da bahsettiğiniz geri ödeme kampanyasını göremedim arattığımda. Asus'ta benzer bir aktif kampanya görüyorum sadece şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…