Melik Buğra
Hectopat
Bu yıl içerisinde B550 anakartlar gelecekmiş, ben de bu Haziran ayında sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemimde B450 anakart seçtim, sizce B550 anakartları beklemeli miyim?
B450 alabilirsin, Ryzen 3000 serisi için desteği var. Fakat 3000 serisinden bir işlemci ile kullanacaksan giriş seviyesi bir B450 anakart alma. Orta veya üst seviye B450 anakartlara yönel.Bu yıl içerisinde B550 anakartlar gelecekmiş, ben de bu Haziran ayında sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemimde B450 anakart seçtim, sizce B550 anakartları beklemeli miyim?
Ne saçmalama b550 beklemesi daha mantıklı 4.0 desteği var hem illa fiyatı düşer onu da bekler artıkB450 alın derim. Gelecekte çıkacak teknolojiler için beklemeyin.
Zaten ilk çıktığında pahalı olur.
İyi güzel de ileride yine ekran kartları çıkacak ve onlarda 4.0 destekleyecek. Beraberinde yeni şeyler getirmeyeceği ne malum?@05İzzet05
PCI-E 4.0'ı ne yapacak?
PCI-E 4.0'ın sıfırın şu anda tek bir avantajı var oda yüksek hızlı NVMe SSD'ler. Normal bir kullancı için Sata SSD'ler yeterli. PCI-E 4.0'ı kullanan NVMe SSD'ler daha çok 8K render ile uğraşanlar için niğmet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.