U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 21 Kasım 2020 #1 Bluetooth kulaklığımı PC'ye bağlayamıyorum. Sadece bu kulaklığımı kullanabilmek için bu anakartı almıştım fakat olmuyor. Reddit'te başkalarının da bu problemi yaşadığını gördüm fakat bir çözüm bulamadım. Dosya Ekleri blue.png 20,5 KB · Görüntüleme: 73
Bluetooth kulaklığımı PC'ye bağlayamıyorum. Sadece bu kulaklığımı kullanabilmek için bu anakartı almıştım fakat olmuyor. Reddit'te başkalarının da bu problemi yaşadığını gördüm fakat bir çözüm bulamadım.
Squalo Kilopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 97 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #2 Kulaklığın markası nedir acaba Bluetooth kulaklıkların bilgisayara bağlanma metotları farklı olabiliyor. Artı 0 Eksi
Kulaklığın markası nedir acaba Bluetooth kulaklıkların bilgisayara bağlanma metotları farklı olabiliyor.
KS KS U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 21 Kasım 2020 #3 Squalo dedi: Kulaklığın markası nedir acaba Bluetooth kulaklıkların bilgisayara bağlanma metotları farklı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... wh-1000xm3 modeli markası ise sony Artı 0 Eksi
Squalo dedi: Kulaklığın markası nedir acaba Bluetooth kulaklıkların bilgisayara bağlanma metotları farklı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... wh-1000xm3 modeli markası ise sony
Squalo Kilopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 97 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #4 Diğer Bluetooth aygıtları görüyorsa bu video işini çözecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Diğer Bluetooth aygıtları görüyorsa bu video işini çözecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 21 Kasım 2020 #5 Squalo dedi: Diğer Bluetooth aygıtları görüyorsa bu video işini çözecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi de bu sorunu yaşıyorum. Anakartın anteni takılı. Squalo dedi: Diğer Bluetooth aygıtları görüyorsa bu video işini çözecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayrıca bende videodaki gibi bluetooth açıp kapama yeri yok. Artı 0 Eksi
Squalo dedi: Diğer Bluetooth aygıtları görüyorsa bu video işini çözecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi de bu sorunu yaşıyorum. Anakartın anteni takılı. Squalo dedi: Diğer Bluetooth aygıtları görüyorsa bu video işini çözecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayrıca bende videodaki gibi bluetooth açıp kapama yeri yok.
Squalo Kilopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 97 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #6 Sürücülerin güncel mi? Windows kendi yüklüyor normalde ama bulamamış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 21 Kasım 2020 #7 Squalo dedi: Sürücülerin güncel mi? Windows kendi yüklüyor normalde ama bulamamış olabilir. Genişletmek için tıkla... hangi sürücü Artı 0 Eksi
Squalo dedi: Sürücülerin güncel mi? Windows kendi yüklüyor normalde ama bulamamış olabilir. Genişletmek için tıkla... hangi sürücü
Squalo Kilopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 97 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #8 ï½ï½ASUS Malaysia www.asus.com Eğer anakartı buysa işletim sistemini seçip Bluetooth driver ını güncelleyebilirsin Artı 0 Eksi
ï½ï½ASUS Malaysia www.asus.com Eğer anakartı buysa işletim sistemini seçip Bluetooth driver ını güncelleyebilirsin
KS KS U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 21 Kasım 2020 #9 Squalo dedi: ï½ï½ASUS Malaysia www.asus.com Eğer anakartı buysa işletim sistemini seçip Bluetooth driver ını güncelleyebilirsin Genişletmek için tıkla... hala bağlanılamadı hatası veriyo Artı 0 Eksi
Squalo dedi: ï½ï½ASUS Malaysia www.asus.com Eğer anakartı buysa işletim sistemini seçip Bluetooth driver ını güncelleyebilirsin Genişletmek için tıkla... hala bağlanılamadı hatası veriyo
FurkanEfeBey Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 182 22 Kasım 2020 #10 Windows'un güncel olması lazım, Windows'un hangi sürüm bir bak. Artı 0 Eksi