B550-F 8 pin bağlantı yeterli mi?

batuhan tansuk

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX B550F GAMING anakart sahibiyim. Sistemimi topladım fakat PSU'da 8 pin girişi var bu yeterli olur mu? İşlemcim Ryzen 9 5900X, overclook yapmayı şimdilik düşünmüyorum. Daha sonra 4 pin kablosu veya dönüştürcü alıp halledeceğim. Şimdilik işimi görür mü? 4 pin boştayken çalıştırırsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Sistemime çok yatırım yaptım ve yardımınıza ihtiyacım var, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışacaktır.

Çalıştıracağını ben de biliyorum sadece bir sıkıntı yaratır mı diğer 4 pinlik kısım ne için var kafamda deli sorular.

İşlemcide overclook yapmayacağım. Sanırım işimi görür. illa o 4 pini doldurmam gerekir mi ?

Şu anlık mecburen yapmayacağım imkanım yok PSU bakıyorum PSU alıp 8+4'ü doldurup oynaşmalar yapmayı düşünmüyor değilim .

Cooler Master Masterliquid 240 Lite var kendi çapında soğutur herhalde günlük, oyuncu overclookları için iş görür diye düşünüyorum ama inat ettim o 4 pin dolacak boşta kaldı yavrucak çok teşekkür ederim bu arada bilgilerin için.

220W çekiyor işlemci en baba stok halde git 400TL'ye soğutucu al soğut . Elindeki modelle 1.4V falan verirsin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…